Cum alegi cadoul perfect de Crăciun

0
122

Familie, bucurie, emoție și dăruire. Acestea sunt cuvintele care reprezintă Crăciunul. Acum este momentul în care stăm împreună cu familia, ne bucurăm că suntem împreună și sănătoși. Pentru a face din Crăciunul acesta un moment perfect, este foarte important să le oferim celor dragi cadouri personalizate, să se simtă apreciați.

Chiar dacă timpul nu îți permite să te organizezi în avans, încearcă să nu cumperi orice ofertă specială, evită stereotipurile și nu alege un produs doar pentru că este scump. Cel căruia îi vei oferi cadoul, se va bucura mai mult dacă primește ceva ce îi place, își dorește sau îi amintește de cineva drag, decât ceva scump și nepersonal.

Emoția și bucuria primirii unui cadou este tot ceea ce contează. Toată alergătura și stresul cumpărăturilor de sărbători le vom uita când vom vedea zâmbetul celui care deschide cadoul.

Iată câteva sfaturi pentru a alege cel mai potrivit cadou pentru persoanele care contează:

            •          Gândește-te ce pasiuni are cel căruia îi vei oferi cadoul. De exemplu, dacă este pasionat de pictură, cumpără-i un accesoriu pe care știi că nu îl are. Încearcă să îți amintești dacă la un moment dat ți-a arătat sau ți-a spus că și-ar dori ceva anume. Alege un cadou care să îl reprezinte și să îi facă plăcere.

            •          Vrei să cumperi o pereche de ghete de barbati pentru fratele sau nepotul tau? Alege niste ghete barbatesti imblanite de la Fashion Days. Acestea ii vor oferi caldura si confortul mult dorite pe timp de iarna

            •          Oferă cadou amintiri. În special părinților și bunicilor oferă-le un album foto sau un calendar cu fotografiile copiilor sau ale nepoților. Va fi cel mai prețios cadou din lume.

            •          Ajută-i să își urmeze visul. Dacă știi că cineva drag este pasionat de scris, de fotografie sau de gătit, încurajează-l oferindu-i cadou un blog. Acolo își va putea așterne toate ideile și când va deveni faimos, vei fi mandră că l-ai ajutat să facă primul pas.

            •          Dacă nu știi ce cadou să oferi sau nu este o persoană foarte apropiată, atunci scrie o felicitare și oferă-i un voucher la magazinul preferat.

            •          Ai grijă la detalii. Împachetează toate cadourile pe care le oferi și scrie fiecăruia un gând, un mesaj personalizat de sărbători.

            Nu uita să îți oferi și ție un cadou. Alege-ți din timp rochia perfectă pentru noaptea de Anul Nou. Chiar dacă anul acesta vei petrece acasă, uită-te la colectia de rochii de seara lungi și alege-ți modelul preferat. Dacă vei avea ținuta potrivită, vei intra în noul an cu o stare bună și cu siguranță va urma un an spectaculos, ca tine.

Sărbători fericite!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.