Cum arată Roxana Ponta, prima soție a lui Victor Ponta! Imagini de colecție cu cei doi și fiul pe care-l au împreună

0
112

Victor Ponta este în prezent căsătorit cu Daciana Sârbu, fiica politicianului Ilie Sârbu. Însă, înainte de asta a mai fost căsătorit și cu Roxana Ponta, alături de care are un băiat.

Roxana și Victor Ponta au trăit o frumoasă poveste de dragoste, care a început încă din liceu, acolo unde au fost colegi de clasă. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998, iar trei ani mai târziu a venit pe lume și Andrei, fiul lor.

Victor Ponta și Roxana Ponta au divorțat în 2006, la doar doi ani după ce a intrat în politică într-un mod mai serios, mulți fiind de părere că s-ar fi despărțit pentru Daciana, cea i-a devenit soție la scurt timp după.

În urma divorțului, Roxana Ponta a primit custodia, iar Victor Ponta s-a angajat să-i plătească lunar o pensie alimentară de 2500 lei, stabilită în instanță la vremea respectivă.

După divorțul celor doi, Roxana a rămas în casa din Chitila, cumpărată de cei doi în timpul mariajului și care a fost estimată la vremea respectivă la 64.800 RON.

Mai mult decât atât, Ponta a plătit în continuare pentru studiile fiului său. Politicianul scoate din buzunar, aproximativ 6.900 de euro – taxe de școlarizare – 1.100 de euro – costul meselor pentru cele 10 luni de școală și 400 de euro costul manualelor.

Victor Ponta s-a căsătorit cu Daciana Sârbu la scurt timp după divorț

Nu a durat mult de la divorțul de Roxana și Victor Ponta a decis să se căsătorească cu Daciana Sârbu, cea despre care se speculează că ar fi fost și motivul divorțului de prima soție.

La scurt timp după ce a spus a doua oară DA, Victor Ponta a devenit din nou tătic. Politicianul are împreună cu Daciana o fată superbă.

Victor Ponta, Daciana Sârbu și cei doi copii

Cornelia Naum, mama lui Victor Ponta, relație excelentă cu ambele soții

Cu toate că au trecut mulți ani de la divorțul de Roxana, mama lui Victor Ponta susținea într-un interviu mai vechi că avea o relație excelentă atât cu Roxana cât și cu Daciana, actuala soție a politicianului.

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.