Cum l-a forțat Corina Caciuc pe Reghe să o părăsească pe Anamaria Prodan

0
65

7 februarie, are loc prima înfățișare în procesul de divorț dintre Prodanca și Reghe la Judecătoria Buftea, un eveniment amplu discutat și numit „divorțul anului”. În presă au apărut conversațiile pe mail dintre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf, din care reiese că amanta lui Reghe cerea insistent dovezi ale despărțirii sale de soție.

Cum l-a forțat Corina Caciuc pe Reghe să o părăsească pe Anamaria Prodan

În mediul online circulă acum mesajele dintre Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, date la începutul anului trecut. În timp ce antrenorul de forbal se afla în vacanță cu soția, la Miami și la Disneyland, Corina Caciuc cerea, insistent, dovezi ale despărțirii lui Reghe de soție, având în vedere că pe Instagram erau afișate poze ale lui Reghe cu soția, imagini care nu trădau potențialele probleme de cuplu.

Discuțiile au apărut pe site-ul Strict Secret, iar imaginile cu conversațiile dintre Reghe și amanta sunt în galeria foto a articolului, unde le poți vedea și tu!

După ce mesajele cu conversațiile dintre antrenor și amantă au ieșit la iveală, Anamaria Prodan a izbucnit pe rețelele de socializare încă de la primele ore. Aceasta a ea postat un mesaj dur pe Instagram, după ce în presă au apărut conversațiile dintre ea și Corina Caciuc.

”Stop joc pentru Laurențiu Reghecampf. Și-a bătut joc de familia lui premeditând pas cu pas cu diferite amante, ultima fiind ”deșteaptă cu studii în Cambridge. Să-ți fie rușine Reghecampf pentru faptul că încă exiști și pentru faptul că ai ajuns de râsul României”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

De altfel, Anamaria Prodan nu se va lăsa așa ușor, aceasta anunțând, în urmă cu ceva timp, că-i va acorda divorțul lui Laurențiu Reghecampf numai în momentul în care el îi va înapoia tot ce i-ar fi furat.

„Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură”

Impresara a susținut că Reghecampf ar fi transferat bani din contul familiei în contul Corinei Caciuc, plus alte obiecte de valoare din locuința unde stăteau împreună.

Corina Caciuc, amanta lui Laurențiu Reghecampf, îi va dărui un copil antrenorului, fiind însărcinată. Anamaria Prodan a mai spus că, mai nou, Laurențiu Reghecampf a început să îi trimită e-mail-uri în care acesta o înjură.

„Ne scrie zeci de e-mailuri unde ne înjură. Vorbește cumplit și ne amenință, dar nu-l băgăm în seamă. De multe ori nu deschidem mailurile de la el și le direcționăm direct avocatului.

Ne este foarte milă de el. Știu că este foarte rușinat probabil de apariția pozelor amantei prin cluburi de noapte, de filmulețele cu amanta, de ședințele foto făcute, dar sunt alegerile lui și este păcat că nu și le asumă. Aruncă cu noroc către proveniență”, a spus impresara, potrivit Spynews.ro.

Azi se anunță o zi destul de tensionată, întrucât Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan stau fața-n față la tribunal în primul termen al divorțului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.