Cum să previi înfundarea arterelor: Alimentele care îmbunătățesc funcționarea vaselor de sânge și scad riscul de face boli de inimă

0
83

Ateroscleroza este un cuvânt pe care probabil îl auziți mult mai mult decât vă pasă. Se referă la întărirea arterelor datorită acumulării de placă, care este în esență o combinație de „colesterol, substanțe grase, produse reziduale celulare, calciu și fibrină (un material de coagulare în sânge).”

Conform Actualizării Statisticilor privind bolile de inimă și accidentul vascular cerebral din 2016 ale American Heart Association, în 2013, 1 din 3 decese din SUA a fost rezultatul bolilor de inimă, accidentului vascular cerebral și al altor boli cardiovasculare. În plus, bolile de inimă și accidentele vasculare cerebrale au fost enumerate drept numărul unu (și doi) ucigași la nivel mondial, potrivit raportului.

În timp ce medicul dumneavoastră vă va recomanda, probabil, un stil de viață sănătos, care include să mâncați în conformitate cu recomandările dietetice naționale și să faceți mișcare, dacă prezentați semne de ateroscleroză, vi se va oferi probabil o rețetă pentru o statină (medicamente care scad colesterolul) sau un fibrat pentru a scădea nivelul trigliceridelor, împreună cu o serie de alte medicamente.

În cele din urmă, în timp ce medicul dumneavoastră vă va spune că aceste medicamente pot ajuta la controlul sau tratarea aterosclerozei, multe studii arată, de asemenea, că sunt inerent periculoase și chiar pot agrava situația sau pot duce la alte boli, inclusiv cancer.

Complet prevenibil

Vestea bună este că, la fel ca majoritatea bolilor, ateroscleroza poate fi prevenită și chiar reversibilă în unele cazuri. Cea mai bună parte este că poți să-ți asumi starea de sănătate începând de astăzi.

Și pentru a vă ajuta să începeți, iată 7 moduri naturale în care puteți preveni nu numai acumularea plăcii arteriale, ci chiar inversarea arterelor înfundate.

Continuarea pe exquils.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.