Cum sa elimini in mod simplu grasimea de pe abdomen

0
54

Exista trei aspecte principale de care trebuie sa tii cont când vrei sa-ti sculptezi abdomenul: adopta un stil de viata sanatos, imbunatateste-ti dieta alimentara si alege un program potrivit de sport.

1. Fa sport frecvent. Deficitul de calorii poate fi atins daca te concentrezi pe a mânca mai putin si a arde mai mult. Sportul este foarte important când vine vorba despre un abdomen plat, deoarece te ajuta sa elimini grasimea in exces din jurul stomacului si iti imbunatateste metabolismul, adica organismul tau va arde mai multe calorii facând aceleasi lucruri ca inainte. 

2. Concentreaza-te pe tot corpul. Exercitiile pentru intreg corpul sunt cele mai bune, deoarece vei slabi cu totul si vei tonifia toti muschii, iar astfel vei arata mai bine proportionata. Ia in considerare inotul, alergatul, plimbarile lungi si circuitele de exercitii, dar nu uita sa incluzi si câteva abdomene. Cheia este sa faci miscare cel putin 30 de minute, pentur ca abia de atunci incolo organismul incepe sa arda grasimea. Daca nu ai un aparat care sa-ti masoare pulsul si tensiunea, atunci fa sport pâna când mai poti vorbi, dar nu mai poti cânta.

3. Gaseste un sport de echipa. Daca ti-e greu sa faci sport singura, atunci ia in considerare apartenenta la o echipa si te vei distra mai mult. De exemplu, multe locuri de munca organizeaza meciuri de fotbal, handbal sau volei si exista suficiente echipe de amatori in fiecare sector. Distreaza-te, fa-ti prieteni noi si in acelasi timp slabeste.

4. Diminueaza caloriile. Esti ceea ce manânci si nu poti arde grasimea doar in anumite locuri, dar daca reduci numarul total de calorii ingerate si consumi mai multe decât iei, vei slabi cu siguranta.

5. Elimina zaharul. Zaharul este cel mai mare inamic al tau si mai ales cel pe care nici macar nu realizezi ca il consumi, care se gaseste in muraturi, dressinguri de salata, sucuri de fructe si chiar pâine. Solutia este simpla, citeste etichetele, evita produsele respective si inlocuieste zaharul cu altceva, dar in cantitati moderate.

6. Incepe cu legume. Unul dintre modurile in care-ti poti pacali organismul este sa incepi orice masa cu legume, care sunt cel mai sanatos ingredient din farfurie si daca te umpli cu acestea nu vei mai avea atât de mult loc in stomac pentru altceva. Legumele se digera mai repede decât carnea si acest proces pune mai putina presiune pe organismul tau. In plus, legumele sunt bogate in fibre ce iti vor acorda senzatia de satietate pe termen mai lung.

7. Alege alimentele corecte. Alege cu atentie ceea ce manânci si alege mai multe alimente vegetale, legume, fructe, cereale integrale, pentru a scadea numarul caloriilor. Astfel vei ingera mai multe fibre si vei avea o dogestie mai buna.

8. Schimba-ti stilul de viata. Ca sa slabesti trebuie sa-ti schimbi stilul de viata cu totul, nu doar alimentatia. Esti singura persoana care poate spune cu exactitate ce anume trebuie sa schimbi si poate fi vorba despre dieta, sport, programul de somn sau rutina zilnica, dar clar toate pot suferi imbunatatiri. Fii sincera cu tine insati, deoarece nu exista o solutie universala sau un leac magic. Daca vrei cu adevarat sa scapi de grasimea viscerala trebuie sa planifici un program de care sa te tii.

9. Foloseste uleiuri esentiale. Unele uleiuri esentiale sunt cunoscute pentru capacitatile lor de a intinde pielea, iar printre acestea se numara cele de patchouli, levantica si iasomie, dar nu te astepta insa la miracole peste noapte, deoarece desi iti vor tonifia un pic pielea, ele nu vor arde singure excesul de grasime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.