Cum se intelege Virgil Iantu cu fiica lui adolescenta: «E o perioada dificila»

0
53

Virgil Iantu a ajuns sa treaca prin perioada de care se teme orice parinte, in special tatii de fete: adolescenta. De la fugitul de acasa, pana la usi trantite si urlete, cu totii am trecut cel putin printr-un episod tensionat cu parintii nostri. Asa cum era de asteptat, nici prezentatorul TV nu a scapat, insa acesta sustine ca stie cum sa comunice cu fiica lui, Iasmina, astfel incat lucrurile sa se rezolve de la sine. Iata declaratiile!

Virgil Iantu si partenera lui de viata, Roxana, sunt impreuna de peste 15 ani si au si o fiica, Iasmina, insa cu toate acestea cei doi nu au ajuns inca in fata altarului. Acestia isi traiesc povestea de dragoste departe de lumina reflectoarelor si formeaza unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul romanesc.

Virgil Iantu, despre relatia cu fiica lui, Iasmina

Totusi, cand te afli in postura de tata, mai ales de adolescenta, mai simti nevoia din cand in cand sa-ti impartasesti „ofurile”. Prezentatorul de televiziune Virgil Iantu a dezvaluit care este relatia pe care o are cu fiica sa, Iasmina, care a atins acea perioada a adolescentei in care parintii par ca ar fi cei mai mari dusmani ai nostri.

Despre problemele pe care le-a intampinat cu fiica lui, in varsta de 14 ani, dar si despre solutiile pe care el si iubita lui le-au gasit, de-a lungul timpului, moderatorul a vorbit intr-un interviu pe care l-a acordat publicatiei Formula As. „A devenit o adolescenta normala, care la vara va avea buletin. Are aceleasi probleme pe care le are orice adolescent. Iar noi, parintii, ne tinem foarte, foarte aproape de fenomen si de ce se intampla cu ea: discutam zilnic, suntem foarte implicati..

Mai sunt si momente tensionate, dar, din fericire – poate si datorita deschiderii noastre si a relaxarii noastre in discutiile cu ea -, Iasmina nu se ascunde de noi: ne spune ce simte, ce probleme are… E o perioada dificila si trebuie s-o depasim „in echipa””, a declarat Virgil Iantu.

„Totul e sa nu ne panicam, sa ne tinem aproape de copilul nostru, sa fim prieteni, dar totodata sa fim si rigurosi, fermi, pentru ca pericolele sunt foarte multe si grave… Si, nu in ultimul rand, sa ne gandim ca si perioada asta o sa treaca – deci exista speranta. Acum, lasand gluma la o parte, Iasmina e o fata foarte misto. Chiar ii multumim pentru felul in care e, ca om”, a mai adaugat prezentatorul de televiziune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.