Cum se pregătea Dani Oțil pentru începerea noului an școlar. Prezentatorul TV, amintiri din copilărie: „Uram școala”

0
65

Dani Oțil face o serie de dezvăluiri în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena 1. Prezentatorul TV a oferit detalii despre cum se pregătea pentru începerea noului școlar, dar și care era primul lucru pe care în făcea atunci când ajungea acasă de la bunici. Iată cum se pregătea Dani Oțil atunci când mergea la școală!

Dani Oțil este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați prezentatori TV de la noi din țară. Matinalul de la Antena 1 face o serie de dezvăluiri la Neatza cu Răzvan și Dani și le aduce telespectatorilor de fiecare zâmbetul pe buze.

Cum se pregătea Dani Oțil pentru începerea noului an școlar

A sosit momentul când elevii se pregătesc pentru începerea noului an școlar, iar acest subiect a fost discutat în cadrul emisiunii la Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil și-a adus aminte care era primul lucru pe care-l făcea atunci când începea școala, dar și că nu i-a plăcut deloc.

''Condoleanțe părinților și copiilor! Ieri mi-am adus aminte că duminica ne aduceau de la țară, așa se termina vacanța de vară, cu o venire de la țară. Trei rânduri de piele dădeam jos, că dacă participam la toate activitățile de grădinărit…Eram la coadă la rând la baie. Ieri am retrăit amărăciunea aia de duminică seară. Uram școala! Între școală și muncă azi, nu știu ce uram mai mult.'', a declarat Dani Oțil, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Dani Oțil, peripeții la școală

Când vine vorba de Dani Oțil nu putem să nu remarcăm numeroasele întâmplări, atât din adolescență, cât și din copilărie. Prezentatorul TV a avut parte de mai multe peripeții în anii de școală, iar în cadrul emisiunii Naezta cu Răzvan și Dani, matinalul a mărturisit că a plecat de la examen doar pentru a se juca cu elevii din curtea școlii.

Prezentatorul TV susține că nu și-a dat prea mult interesul pentru școală, însă nici nu era pe ultimul loc, astfel că de fiecare dată Dani Oțil lua mențiunea 1 la premierea de sfârșit de an.

"Am fost mențiunea 1 toată tineretea mea, copilăria mea. Adica am fost primul după locul trei, sau cum imi mai zicea mie profesoara, mentiunea specială.", a declarat Dani Oțil la Neatza cu Răzvan și Dani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.