Cum verifici biletul la Unibet?

0
91

Unibet este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online la nivel internațional. Unibet s-a remarcat în rândul pariorilor datorită platformei de pariuri care este foarte intuitivă și foarte bine optimizată, a numeroaselor piețe de pariere și a seriozității de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Unibet pariuri oferă clienților săi un bonus consistent de bun venit și poți găsi aici inclusiv o selecție foarte mare de sloturi, o platformă de poker și chiar te poți relaxa cu secțiunea de Bingo care se află în top.

Pentru a putea plasa pariuri la Unibet este necesar să deții un cont. Contul la Unibet se deschide foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să accesezi platforma Unibet și să apeși pe butonul de înregistrare.

Aici va trebui să completezi toate datele care ți se cer, iar apoi vei primi un link de confirmare pe adresa de email pe care va trebui să îl accesezi pentru a-ți activa contul. După ce ai creat contul, va trebui să faci o primă depunere, iar apoi poți începe să pariezi.

Pariuri și Istoric Pariuri

După ce ai plasat primul pariu, trebuie să accesezi secțiunea Pariuri și Istoric Pariuri. Aici vei găsi toate biletele pe care le vei plasa. De asemenea, poți sorta biletele în funcție de mai multe criterii, cum ar fi Toate biletele, bilete în așteptare și bilete cu rezultat stabilit. Pe lângă aceste tipuri de sortare, mai ai și opțiunile de sortare în funcție de tipul rezultatului sau de data plasării.

Tot ce trebuie să faci pentru a vedea rezultatul unui bilet este să accesezi biletul dorit și vei vedea rezultatul evenimentelor finalizate și a celor în desfășurare. Cu ajutorul instrumentelor de filtrare, poți afla foarte ușor rezultatul oricărui bilet plasat în trecut.

Verificarea biletelor online

Deoarece Unibet este o casă de pariuri care activează exclusiv în mediul online, verificarea biletelor se face diferit față de biletele plasate la agențiile de pariuri care au și puncte stradale. De obicei, casele de pariuri care sunt prezente atât în mediul online, cât și în mediul offline, pun la dispoziție o variantă prin care îți poți verifica biletele online pe baza biletelor fizice din agenții.

Citește și: Am aflat 3 secrete ale pariorilor profesioniști

Unibet te scutește de biletele fizice și îți oferă posibilitatea de a verifica rezultatul biletelor tale atât prin platforma web care poate fia accesată de pe calculator sau laptop, cât și prin aplicația pentru mobil pe care o poți descărca atât pe dispozitivele ce rulează Andoid, cât și pe cele care rulează iOS. Aici vei găsi toate informațiile de care ai nevoie, astfel încât nu vei fi nevoit să cauți pe alte site-uri rezultatele meciurilor.

Faptul că poți accesa inclusiv bilete pe care le-ai pus acum 3 luni, poate fi un avantaj deoarece te poți inspira din biletele vechi care au fost câștigătoare atunci când alegi să plasezi un pariu.

De asemenea, serviciul de asistență clienți de la Unibet este foarte bine dezvoltat. Dacă întâmpini anumite probleme legate de biletele tale sau ai întrebări suplimentare, poți lua legătura cu unul din operatorii Unibet atât prin chat-ul online, cât și prin email sau telefon.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.