Cutremurator! Fetita din Pucioasa care a fost ademenita sa intretina relatii sexuale cu un sofer de microbuz a fost la un pas de moarte

0
54

In urma anchetei de la Pucioasa unde o tanara a ajuns in stare grava la spital dupa ce a intretinut relatii sexuale cu un barbat cu 30 de ani mai mare, ea, virgina fiind, a fost refacut filmul intalnirii dintre cei doi.

Se pare ca fata circula zilnic cu microbuzul catre scoala. Soferul avea misiunea de a-i aduce la unitatea de invatamant pe elevii din cartierele din orasul Pucioasa. Cunoscutii si sefii spun ca era un angajat model. Avea acasa o familie si o fata de 13 ani. Nimeni nu se astepta la gestul sau.

Vineri dupa ce au terminat cursurile, fata si colegii sai au plecat cu microbuzul spre casa. Toti au coborat, numai ea a ramas cu individul. Barbatul de 44 de ani a dus-o in casa unui prieten, a convins-o sa intretina relatii sexuale cu el si apoi a abandonat-o. Ce nu s-a gandit nicio clipa barbatul este ca fata era in stare grava si a fost la un pas sa-si piarda viata. Virgina si aflata in perioada sensibila a lunii, fata a suferit o hemoragie puternica.

La ceva timp, un gardian a gasit-o pe strada. In stare de soc si plina de sange nu a putut povesti ce a patit. A ajuns la spitalul din Pucioasa, dar pierduse mult sange si a avut nevoie de interventia medicilor de la Spitalul Targoviste unde a fost transferata. Acestia au supus-o unei interventii.

Fata provenea dintr-o familie modesta si nu are mama. Individul a profitat de conditiile acestea si a reusit sa o convinga sa intretina relatii cu el. De altfel fata, cand a putut povesti la spital tot, a declarat ca actul a fost liber consimtit.

Intre timp, barbatul a fost retinut, arestat pentru 24 de ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Dambovita.Ulterior fata de barbatul de 44 de ani, din Pucioasa, a fost dispusa masura arestarii preventive pentru 30 de zile. Este cercetat pentru act sexual cu un minor. Primaria, al carei angajat era, ca sofer de microbuz scolar, i-a desfacut contractul de munca. Si Inspectoratul Scolar ancheteaza situatia, dar si asistenta sociala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.