Dan Barna iese la atac: Nu facem decât, prin actualul set de măsuri pe energie, să stingem lumina în economia românească

0
64

Vicepreşedintele Camerei Deputaţilor Dan Barna a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la Timişoara, că suntem deja în plină criză economică şi că actualul set de măsuri din domeniul energiei nu face decât ”să stingă lumina în economia românească”. Barna l-a criticat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, pentru setul de măsuri adoptat şi a precizat că USR a depus în Parlament o moţiune simplă la adresa acestuia, anunță news.ro.

Dan Barna a afirmat că, timp de mai multe zile, România a avut cea mai scumpă energie din Europa.

”De luni de zile se tot vorbeşte că va veni criză, din păcate, constatăm că suntem deja în plină criză, România este astăzi în criză şi sunt mai multe paliere ale acestei crize pe care le trăim şi de care ne lovim cu toţii, de la nivelul autorităţilor locale, la nivelul cetăţenilor, avem o criză a energiei. Scuza aceasta că e un context internaţional nu ne ajută cu nimic pentru că felul în care Guvernul României decide şi a decis până acum să procedeze nu face decât să ne menţină în cea mai dificilă dintre situaţii, dovadă foarte clară fiind faptul că mai multe zile am avut cea mai scumpă energie din Europa. Da, România, o ţară care se mândreşte cu resursele energetice, care spunea că nu suntem depedenţi de Rusia ca alte ţări europene, dar reuşim să vindem cea mai scumpă energie din Europa la noi în ţară. Ceea ce arată foarte clar că măsurile actuale luate de Guvern sunt complet nefuncţionale”, a declarat Dan Barna.

Continuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.