De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu: „N-aș mai crede-o niciodată”

0
58

De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca DrăgușanuJurnalista a acceptat provocarea lansată de Cătălin Măruță și a participat, recent, la rubrica sosurilor iuți. Aceasta i-a dat numele vedetei din România care a dezamăgit-o cel mai mult și pe care nu o va putea ierta niciodată. Iată despre cine este vorba!

În luna februarie, Mara Bănică a devenit mămică pentru a doua oară și se declară o femeie împlinită atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Recent, aceasta a semnat cu Pro TV și va participa la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Pe perioada sarcinii, aceasta s-a retras temporar din televiziune, însă revine pe micile ecrane în calitate de concurentă la unul dintre cele mai așteptate reality show-uri de la noi din țară. Până atunci, aceasta a acceptat invitația de a participa la emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la întrebările intrigante din partea publicului.

De ce nu-și mai vorbesc Mara Bănică și Bianca Drăgușanu

Mara Bănică a susținut că Bianca Drăgușanu este persoana publică din România care a dezamăgit-o cel mai mult. Aceasta a amintit escapada sa la Paris alături de fotbalistul Adrian Cristea, în timp ce era căsătorită cu Victor Slav.

„N-aș mai crede-o niciodată. Mi se pare așa că… contextul respectiv… Era căsnicia cu Victor. Noi făceam subiectul fără subiecți, ne adunam și începeam și o tocam. Ea când a venit la Dan la emisie, noi am fost foarte apropiate. Am ajutat-o în foarte situații. Suceala asta, nu știu, m-a dezamăgit.

Cum e să te duci cu Cristea, mai știi? Am ținut la ea foarte mult. Eu am avut și cu Oana Roman un conflict fățiș. Din clipa în care a născut, mi-am promis că niciodată când una din doamnele din showbiz devine mămică nu am să mai zic nimic nasol', a spus Mara Bănică, potrivit fanatik.ro.

Mara Bănică a spus care este cel mai enervant prezentator din România

Întrebată care este cel mai enervant prezentator de la noi din țară, Mara Bănică l-a nominalizat pe Luis Lazarus. Aceasta a susținut că moderatorul vorbește foarte mult și, prin urmare, nu își exercită meseria cu profesionalism.

„Vorbește foarte mult. Nu a înțeles niciodată că moderatorul de televiziune trebuie să se și oprească', a declarat Mara.

Pusă în situația ipotetică de a se căsători cu cineva din showbiz, Mara Bănică a susținut că l-ar alege pe Ion Țiriac, datorită situației sale financiare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.