marți, 5 decembrie, 2023

De ce plang barbatii

Distribuie:

Publicat:

De cate ori l-ai surprins cu ochii in lacrimi? Poate nu foarte des, pentru ca prefera sa nu planga de fata cu altii. Totusi, si barbatii plang. Iata ce ii poate supara atat de tare.

Ca sa patrunzi in sufletul lui, trebuie sa intelegi cand, cum, unde si, mai ales, de ce plange un barbat. Iar apoi fa-te ca nu ai vazut nimic.

Nu rade de el cand ii vezi lacrimi in ochi. Poate plange de emotie la un film sau dupa un pahar de vin in plus. Emotia, iubirea, durerea, esecul, tristetea si singuratatea pot sa-i aduca lacrimi in ochi. In ele se ascund toate secretele sufletului sau, secrete pe care e bine sa le cunosti.

Barbatii plang de dezamagire

Ai vazut barbatii plangand pe stadion, dupa ce echipa lor favorita a pierdut meciul? Nu meciul in sine le-a adus lacrimile in ochi, ci dezamagirea. Cand aceasta le apasa sufletul, nu mai stau sa se uite daca ii vede cineva sau nu. Ca si atunci cand sunt respinsi de femeia pe care o iubesc. Altfel, in singuratate plang si isi plang de mila: pentru ca nu sunt intelesi, nu sunt apreciati si pentru ca lucrurile nu se petrec asa cum ar vrea ei.

Barbatii plang de emotie

Nu e metoda lor preferata de exprimare a fericirii, dar uneori pur si simplu o fac. Si ei pot fi foarte emotionati de un film sau de o scena din viata. Ca sa nu mai vorbim de clipele in care devin tati sau scapa de o mare apasare. Nu vor recunoaste ca plang. Vor spune ca le curg ochii sau ca a batut vantul. Ai face bine sa nu ii contrazici. Daca sunt luati in ras, data viitoare se vor ascunde bine inainte sa-si dea frau liber sentimentelor.

Lacrimile despartirii

Deja de la pubertate barbatii devin constienti ca plansul nu e o manifestare barbateasca si fac tot ce pot sa isi reprime lacrimile. E un fel de victorie asupra celor din jur, dar si a lor insisi. Reusesc o data, de doua ori, de trei ori, pana cand incep sa tina la cineva foarte mult. Atunci devin din nou sensibili, iar despartirea le poate frange sufletul, mai ales daca ei sunt cei parasiti. Plansul ii ajuta sa se descarce.

Barbatii plang de singuratate

Crizele barbatilor din anumite etape ale vietii nu sunt doar mituri. La un moment dat, isi dau seama cat sunt de singuri si de neintelesi, iar atunci devin apatici si se inchid in ei. Stiu ca le lipseste ceva, dar nu stiu neaparat ce, iar acest sentiment e insotit de o panica difuza. Pana gasesc acel ceva de care au nevoie, trebuie sa lupte cu sine si, uneori, cu lacrimile. Cand vor depasi aceasta perioada, plansul va deveni doar o amintire urata.

Sursa: | Unica.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img