De ce tip de barbati te indragostesti in functie de zodie? Aceste zodii au parte de multa bucurie

0
52

HOROSCOP.  Stiai ca zodia in care te-ai nascut te poate face sa te simti atrasa de anumiti barbati? Iata de ce tip de barbati te indragostesti in functie de zodie. Stim deja ca fiecare zodie are anumite caracteristici, deci nu este de mirare ca femeile nascute intr-o anumita perioada se pot indragosti de acelasi tip de barbat.

HOROSCOP. Berbec
emeia Berbec se indragosteste de obicei de barbati grijulii, charismatici, in mare parte pentru ca si ea este asa. Din pacate, uneori partenerul vrea sa se apropie prea mult de tine, insa tu ai nevoie si de putina intimitate.

HOROSCOP. Taur
Femeia Taur este atrasa in general de barbatii pasionali, hotarati, care sustin cu tarie ceea ce cred. Totusi, se stie ca femeile taur sunt foarte incapatanate, deci partenerul tau ar face bine sa stie cand sa lase de la el, daca vrea sa pastreze un echilibru in relatie.

HOROSCOP. Gemeni

Femeia Gemeni cauta barbati cu simtul aventurii, carora le place sa riste. Daca sunt mai linistiti, in schimb, vor fi nevoiti sa invete cum sa tina pasul cu tine.

HOROSCOP. Rac
Femeia Rac este foarte sentimentala, deci are nevoie de un barbat care sa ii ofera stabilitatea emotionala de care are nevoie. De multe ori, se pot indragosti de colegi de munca.

HOROSCOP. Leu
Femeia Leu cauta barbati inteligenti si creativi, care te vor inspira pe tine, dar si pe cei din jur. De asemenea, vrei ca partenerul sa arate ca scos din reviste.

HOROSCOP. Fecioara
Femeia Fecioara isi doreste un partener cu calitati artistice si care sa aiba grija de ea. Din pacate, uneori se indragostesc de persoane nepotrivite, care le fac sa sufere.

HOROSCOP. Balanta
Femeia Balanta are nevoie de un barbat increzator, curajos si plin de energie. Iti place mai mult sa fii tu abordata de unul decat sa faci primul pas.

HOROSCOP. Scorpion
Femeia Scorpion este atrasa in special de barbatii rabdatori, cu spirit practic, care sa le stea alaturi cat mai mult timp.

HOROSCOP. Sagetator
Femeia Sagetator se indragosteste de barbati deschisi la minte si inteligenti, care au si simtul aventurii.

HOROSCOP. Capricorn
Femeia Capricorn cauta un barbat sensibil, loial si care sa ii ofere afectiunea de care are nevoie. Pentru ca lucrezi foarte mult, ai nevoie de un barbat in care poti avea incredere, chiar daca nu va vedeti atat de des.

HOROSCOP.  Varsator
Femeia Varsator este visatoare si se indragosteste de barbati sensibili si curajosi, dorindu-si propriul Far Frumos pe cal alb.

HOROSCOP. Pesti
Femeia Pesti cauta barbati cu multa cultura generala, seriosi, care sa ii ofere stabilitate, scrie cereschoroscop.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.