Delia, plaja privata in Maldive. Cat a costat vacanta de lux a divei

0
55

Delia este unul din artistii de top din Romania. Este apreciata de fani pentru concertele extravagante pe care le sustine, pentru vocea extraordinara si pentru prezenta mereu vesela si pozitiva. Ea este un trendsetter din toate punctele de vedere atat pentru admiratorii ei, cat si pentru colegele din showbiz.

Pe langa cariera muzicala si aparitiile televizate, Delia mai este cunoscuta si pentru vacantele exotice pe care le are periodic. A vizitat pana acum numeroase tari si locuri inedite. Recent, diva a hotarat ca are nevoie de o pauza de la viata bucuresteana si a plecat in Maldive alaturi de sotul ei.

Aceasta vacanta vine ca o un moment de respiro dupa o perioada destul de aglomerata. Delia a trebuit pe langa concertele pe care le are sa fie prezenta si la filmarile emisiunii Iumor, care s-au terminat de curand. Asadar, dupa aceasta perioada aglomerata a hotarat ca are nevoie de un moment de rasfat.  A ales o destinatie cu mult soare departe de casa.

Cei doi se relaxeza pe malul oceanului, intr-o vila de lux cu plaja privata. Peisajul de vis este completat perfect de tot felul de preparate inedite, pe care Delia le alege cu mare grija. Pentru vacanta de lux vedeta a scos din buzunar peste zece mii de euro. Insa banii nu par sa fie o problema pentru ea.
Ipostazele sexy in care Delia s-a fotografiat in vacanta

Desi este o gurmanda, Delia are mereu grija sa arte perfect. Artista isi lucreaza corpul la sala si alearga in parc, in fiecare zi. Trupul ei este de invidiat, iar ea nu s-a sfiit sa il arate. A posta o serie de fotografii, din vacanta, in care apare in ipostaze sexy si numai in costum de baie. Fanii au apreciat si admirat postarile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.