marți, 26 septembrie, 2023

Depozitul Primariei Vaslui unde sunt tinute ajutoare alimentare de la UE, spart de hoti

Distribuie:

Publicat:

Depozitul Primariei Vaslui unde sunt tinute ajutoarele alimentare de la Uniunea Europeana oferite anual familiilor defavorizate a fost spart de hoti, politistii declansand o ancheta pentru prinderea autorilor furtului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

 Potrivit primelor cercetari facute de politistii vasluieni, hotii au taiat gardul imprejmuitor al depozitului, apoi au spart lacatul de la usa de acces, intrand in interior.

In acel moment, s-a declansat sistemul de alarma, in zona deplasandu-se un echipaj al firmei care asigura serviciile de paza la depozitul detinut de Primaria Vaslui.

“Persoanele care au intrat in incinta depozitului au reusit sa sustraga, pana la sosirea echipajului firmei de paza, doi saci cu zahar, faina, miere de albine si paste fainoase. In urma apelului reprezentantului firmei de paza, politistii care s-au deplasat in zona au declansat o ancheta pentru identificarea autorilor furtului”, a declarat, luni, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Mihaela Straub.

Spatiul unde sunt tinute ajutoarele alimentare oferite anual de Uniunea Europeana familiilor defavorizate este inchiriat de Primaria Vaslui de la o firma din municipiu.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img