Destin crunt pentru o vasluianca care a ajuns sa fie intr-un final ucisa de fostul sot – FOTO

0
71

Weekend ingrozitor in comuna vasluiana Zorleni, acolo unde o vasluianca in varsta de 35 de ani, terorizata de ani buni de fostul sau sot, a cazut in cele din urma victima celui care ar fi trebuit sa o iubeasca si sa o protejeze. Femeia a fost injunghiata de fostul sot chiar in fata copilului in varsta de 4 anisori . Pretextul pentru care acest individ ar fi savarsit aceasta oribila fapta ar fi gelozia .Criminalul traia cu victima de cand aceasta avea doar 14 ani . Desi aveau nu mai mult si nici mai putin de 4 ordine de restrictie de a se apropia de victima, agresorul a profitat de bunatatea femei si sub pretextul ca doreste sa isi vada copii, a primit bestia in locuinta . Acest lucuru i-a fost fatal deoarece barbatul la scurt timp a injunghiat-o direct in piept, iar mai apoi s-a facut nevazut, lasand copilul panicat sa isi vada mama cum isi da ultima suflare .

Cateva ore mai tarziu, criminalul a fost descoperit in comuna vasluiana Bacani, intr-o sala, jucand linistit la aparate si consumand bauturi alcoolice.

Agresorul Puiu Galan, ar fi cunoscut in comunitate pentru faptele sale nocive si pline de brutalitate.

Acest individ care cu greu poate fi numit om, este cunoscut in comunitatea sa ca un om foarte agresiv si cu care nu se poate discuta cel putin atunci cand intra sub influenta bauturilor alcoolice . Oamenii locului povestesc cum acesta a incercat in repetate randuri sa isi dea foc la locuinta si nu s-a lasat pana cand aceasta nu a fost facuta scrum . Ba mai mult, viata femeii a fost una de calvar si restrictii, batai si umilinta . Intreaga comunitate se intreaba acum cum de toate autoritatile locale nu au putut sa faca nimic pentru a indeparta acest pericol si poate prin acest lucru sa nu se ajunga la acest moment .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.