Dezinsectie aeriana la Husi : atentionare pentru apicultori si pasionatii de sericultura

0
80

 Primaria Municipiului Husi, prin operatorul S.C. PREMAR PRODUCTION S.R.L., va efectua lucrari de dezinsectie aeriana pentru combaterea tanatarilor in data de 10.08.2021 incepend cu orele 06:00. Tratamentele se vor efectua cu un elicopter de tip Robinson R44, dotat cu instalatie de pulverizare de tip DTM-4 Apollo Spray, autorizat de catre Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Autoritatea Nationala Fitosanitara, Oficiul Fitosanitar Ilfov.

Dezinsectia se va efectua cu substanta K-OTHRINCE EC84. S.C PREMAR PRODUCTION S.R.L. este autorizat pentru utilizarea produselor biocide, conform Avizului nr.5014BIO/18/12/12/24 din 13/05.2020 al Ministerului Sanatatii – Comisia Nationala Pentru produse Biocide . In cazul in care conditiile meteorologice vor impedica desfasurarea acestei actiuni, perioada de efectuare a activitatii de dezinsectie va fi reprogramata .

PRECAUTII: Sunt atentionati crescatorii de albine si pasionatii de sericultura in luarea de masuri de protejare, deoarece solutia utilizata poate fi periculoasa pentru familiile de albine si viermi de matase .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.