Diagnostic sever pus de Kamala Harris: America se confruntă cu o ‘epidemie de ură’

0
83

Vicepreședintele american Kamala Harris a vorbit sâmbătă la înmormântarea uneia dintre cele 10 persoane ucise de un atacator înarmat într-un magazin alimentar din Buffalo, New York. Ea a spus că SUA se confruntă cu o „epidemie de ură”, potrivit Fox News.

Harris a vorbit la înmormântarea lui Ruth Whitfield, una dintre cele 10 persoane ucise atunci când un bărbat înarmat a deschis focul într-un magazin alimentar, pe 14 mai.

Autoritățile au declarat că atacatorul, care este alb, a ales magazinul alimentar pentru că se află într-un cartier unde locuiau, preponderent, persoane de culoare.

„Nici măcar nu pot să încep să exprim durerea noastră colectivă ca națiune pentru ceea ce simțiți într-un mod atât de extrem, nu numai că pierzi pe cineva pe care îl iubești, dar printr-un act de violență extremă și ură”, a declarat Harris. „Și chiar cred că națiunea noastră se confruntă în acest moment cu o epidemie de ură”.

Harris a spus, în aplauzele publicului, că Scriptura ne învață despre putere și că puterea se bazează pe cine „ridici”, mai degrabă decât pe „cine dobori”.

Înțelegând această „putere”, Harris a spus că „nu vom permite oamenilor mici să creeze frică în comunitățile noastre, că nu ne va fi teamă să ne ridicăm pentru ceea ce este corect, să vorbim chiar și atunci când poate fi dificil să auzim și să vorbim.

Continuarea pe stiriepsurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.