Dieta care a ajutat-o pe Ioana Ginghina sa ajunga la masura XS

0
80

Ioana Ginghina a demonstrat ca exista viata si dupa divort! Vedeta a inceput sa faca sport, sa mearga la saloane de infrumusetare, sa manance sanatos si sa aiba mai multa grija de ea. Astfel, a ajuns la 53 de kilograme, iar secretul il dezvaluie chiar ea.

“N-am mai fost asa de 5-6 ani, de cand am facut acel tratament pentru a ramane insarcinata. Acum port haine marimea S sau chiar XS. Nu vreau sa mai slabesc, doar sa ma mentin. Fac sport de 3-4 ori pe saptamana si mananc sanatos”, spune actrita pentru click.ro

Printre cele mai mari schimbari pe care le-a facut actrita se numara renuntarea la carne, la paine si la dulciuri.

“Nu sunt obsedata, sunt constienta ca zahar e in absolut orice, inclusiv in iaurt. Am obosit sa citesc chiar toate etichetele produselor pe care le cumpar. Dar nu mai mananc dulciuri, nici macar raw vegane, decat extrem de rar. Vara aceasta am mancat in total doua inghetate. E chestie de vointa, insa nici nu mai simt nevoia, caci gusturile se educa. Acum, dupa un an si trei luni de cand am renuntat la zahar, nu mai suport preparatele foarte dulci”, a declarat Ioana Ginghina.

Ioana Ginghina nu mai mananca carne de aproape doi ani

De aproape doi ani, Ioana Ginghina isi ia proteinele din leguminoase, ciuperci, lactate si prafuri proteice pe care le adauga in smoothie-uri. Mai mult decat atat, actrita dezvaluie ca fiica ei Ruxandra  a fost prima care a devenit vegetariana, acum trei ani:  “A renuntat si ea la desert, maximum o data pe saptamana daca mananca ceva. A inceput sa consume mai multe fructe si ma bucur, caci inainte trebuia sa ma rog de ea sa manance un strugure”.

„Eu iubesc piata si promovez foarte mult fructele si legumele de sezon. Mananc acum conopida, vinete, gogosari, struguri, mere, prune, pere si gutui. In anii trecuti faceam dulceturi si zacusca, dar anul acesta, pentru ca am renuntat la paine si la dulciuri, nu mai are rost”, a mai spus aceasta.

Ce mananca Ioana Ginghina intr-o zi

Ziua incepe foarte devreme pentru Ioana Ginghina si este foarte aglomerata. Cum are nevoie de energie, niciodata nu sare peste micul dejun. Meniul este variat.

„Daca azi am mancat un ou fiert cu branza, de exemplu, a doua zi mananc cereale integrale si seminte cu lapte vegetal, iar a treia zi doar fructe sau un smoothie generos. Cu pranzul si cina fac la fel, alternez intre salata cu de toate (naut, tofu, ananas, branza si tot felul de legume), supe creme, rar un peste la gratar. Gustarile constau in fructe, morcovi sau apio cu branza pufoasa, migdale sau caju, un baton proteic cand imi e pofta de ceva dulce. Cina nu e mai tarziu de ora 19.00, iar la 21.00-22.00 sunt in pat, caci la 5.45 ma trezesc”.

Pentru ca sezonul rece se instaleaza usor usor, atat Ioana cat si fiica ei au gasit cea mai buna masura este sa-si intareasca imunitatea.

„Iau vitamina C natura, polen crud si cate un capacel de colagen. Ruxi ia un ulei natural cu Omega 3, vitamina C si un complex de multivitamine naturale, pe baza de extracte de fructe. I le dau de la 3 ani si pot sa spun ca eu n-am avut un copil bolnav”.