Dieta Corinei Danila! Cum a reusit sa slabeasca 20 de kilograme

0
98

Cum arata dieta Corinei Danila si ce a exclus artista din regimul sau de viata?

Ei bine, Corina a renuntat la zahar, produse procesate si prajeli, iar acum consuma carne si vegetale. De pe farfuria ei nu lipsesc niciodata proteinele animale si vegetale. Aceasta mananca carne de porc, vita, peste, oua, lactate (iaurt, chefir, branza, cascaval), salata verde, rosii, castraveti, ridichi, ceapa, dovlecei, ciuperci, conopida, broccoli, seminte, ulei de masline, fructe si condimente. toate acestea gatite la cuptor, fierte sau trase la tigaie. „Nu am aplicat o dieta anume, niciodata. Nici nu cred in miracolul unei diete rapide. Intotdeauna este ceva care forteaza organismul si asta poate avea repercusiuni in timp. In plus, poate sa apara efectul yo-yo”, a declarat Corina pentru CSID.

De cand s-a redescoperit, Corina a inceput sa faca si miscare. „Da, la kinetoterapie fac cel mai des banda, insa nu am voie sa alerg, ci pot doar sa am un ritm alert in plan inclinat. Fac seturile de exercitii specifice, sub atenta indrumare a kinetoterapeutilor. Fizioterapia este minunata cu Ionela Preda, pe care pur si simplu o iubesc. Executa pe mine, cu maxim succes, procedurile de shockwave si radiofrecventa” / „Am invatat sa mananc atunci cand imi este foame, putin si destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasa cu caserolele cu mancare sau cu iaurt/ chefir/ fructe, in functie de programul meu de peste zi si de ce anume am chef sa mananc. Imi pregatesc de seara si dimineata mi le iau cu mine.”

Corina Danila adora sa gateasca si recunoaste ca exista un preparat pe care-l face cu mare drag pentru familia ei: „Soufle de conopida. Ai mei se ling pe degete, la propriu, de gustos ce e. Pentru soufle-ul de conopida, folosesc o conopida de aprox 1 kg, oparita si taiata bucati, pusa intr-un vas in cuptor la 180 de grade, aproximativ 35 min, dupa ce se toarna deasupra amestecul a 8 oua, 6 iaurturi grecesti de 2 % grasime, 50 g de telemea light rasa, mult marar tocat marunt, piper si sare grunjoasa, toate macinate. Este usor de facut si destul de rapid!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.