Doi bărbaţi depistaţi în timp ce furau cablu de comunicaţii

0
82

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni au depistat doi cetăţeni români, care intenţionau să  sustragă aproximativ 400 de metri cablu de comunicaţii.

În data de 09 februarie a.c., în jurul orei 23.30, operatorul care îşi desfăşura activitatea la sistemul de supraveghere ce funcţionează pe principiul termoviziunii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni a observat două persoane care se deplasau pe D.J.249, dinspre localitatea Sălăgeni spre localitatea Grozeşti.

În cel mai scurt timp, un echipaj din cadrul aceluiaşi sector s-a deplasat la faţa locului. În momentul în care i-au observat pe colegii noştri, persoanele au aruncat un cleşte şi o pereche de mănuşi şi au încercat să fugă. În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii de frontieră au reţinut persoanele, care s-au dovedit a fi doi ieşeni, în vârstă de 34, respectiv 27 de ani. În imediata apropiere, în şanţul drumului judeţean, lucrătorii noştri au descoperit aproximativ 400 de metri de cablu de telefonie şi internet, tăiat.

Cablul, în valoare de aproximativ 17.200 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.