Doliu la firma huseana Viacons Rutier : S-a stins doamna Maricica Chelaru – sefa biroului tehnic – FOTO

0
146

Un mesaj trist a fost postat marți dimineața pe rețeaua de socializare a firmei husene Viacons  Rutier Husi. Aceștia anunțau trecerea in neființa a doamnei Maricica Chelaru, sefa biroului tehnic. O boala necruțătoare a răpit-o din sânul familiei și a colectivului de lucru . Vestea a fost primită cu tristete de toti cei care au cunoscut-o pe doamna Maricica: 

“Colectivul Viacons Rutier regretă trecerea prematură în neființă a colegei noastre Ing. Maricica Chelaru. 

Absolventă a Universității Gh. Asachi Iași, Facultatea de Construcții Civile, Maricica s-a alăturat companiei în anul 2004 și a activat ca un excelent profesionist vreme de 18 ani, spre aprecierea conducerii și admirația colegilor. Cu multă dedicație și pasiune în munca, a promovat în sânul companiei noastre de la inginer/șef de punct de lucru pe teren, la funcția de conducere șef birou tehnic. 

Ne este greu să găsim cuvintele potrivite, prezenta ei era mereu vie, era întotdeauna plina de energie, dornica de inițiative și sugestii. Și-a găsit liniștea, Dumnezeu s-o țină in lumina! O lumânare aprinsă şi gândurile noastre sunt alături de îndurerată familie.” se arată pe pagina oficială a firmei Viacons Rutier 

Poate printre cei mai afectați de trecerea in neființa a doamnei Maricica a fost chiar domnul Ioan Ciomaga – managerul general al firmei care a si a postat pe profilul sau un mesaj in care își arată regretul fata de pierderea doamnei Maricica :

 

“Ieri a plecat dintre noi colega noastra ing. MARICICA  CHELARU .

A deschis drumurile Societate , find prima femeie si ing angajat al Societatii noastre!

Timp de peste 18 ani am lucrat impreuna !

In toata perioada a dat dovada de o implicare exemplara, de un profesionalism cum rar putem vedea , de un caracter puternic !

A contribuit la dezvoltarea Societatii atat profesional cat si uman !

Pentru toate aceste stiute si cele nestiute iti MULTUMIM !

Nu te vom uita nici o data!

Drum bun spre cer !” posta pe rețeaua de socializare Ioan Ciomaga, managerul general Viacons Rutier

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.