sâmbătă, 2 decembrie, 2023

Dupa gratii pentru ca a furat 4 perechi de pantofi

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 44 de ani, din judetul Mures, a fost retinut de politisti dupa ce a sustras dintr-un magazin din municipiul Vaslui patru perechi de pantofi barbatesti, profitand de neatentia gestionarelor. Probabil, acesta ar fi scapat fara pedeapsa daca nu s-ar fi intors si a doua zi, cu aceeasi intentie. Petru Miess a fost recunoscut imediat de personalul magazinului.

“In ziua de 11 octombrie, in timp ce se afla in incinta unui magazin, profitand de neatentia personalului, un barbat a sustras patru perechi de pantofi barbatesti. Acesta a ascuns bunurile in imbracamintea sa, dupa care a parasit incinta magazinului. A doua zi, a revenit la acelasi magazin, cu scopul de a mai sustrage alte bunuri, insa a fost recunoscut de catre personalul magazinului, care a anuntat politia. La fata locului au ajuns politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale Vaslui, care l-au identificat pe cel in cauza in persoana lui Petru M., de 44 ani, din municipiul Targu Mures, judetul Mures.

In timpul verificarilor, politistii au gasit doua din cele patru perechi de pantofi sustrase (celelalte le valorificase), recuperandu-se astfel jumatate din prejudiciul total de 786 lei”, a declarat agent principal Alina Tonica, din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Vaslui. Suspectul a fost retinut de politisti pentru o perioada de 24 ore, fiind prezentat cu propunere de arestare preventiva la Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui, respectiv Judecatoria Vaslui. Instanta a admis propunerea formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui si a dispus arestarea preventiva a barbatului pentru o perioada de 29 zile. Petru Miess este cunoscut cu antecedente penale pentru savarsirea de infractiuni de furt.

Sursa: vrn.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img