E oficial! Anuntul facut de Alexia Eram, dupa ce s-a spus ca s-a despartit de Mario Fresh! A tinut sa se afle de la ea

0
154

Alexia Eram a vorbit despre casatorie, imediat dupa ce in presa s-a zvonit ca ea si Mario Fresh s-ar fi despartit. Raspunsul ei i-a uimit pe fanii ei. Fiica Andreei Esca a vorbit intr-un videoclip, pe canalul ei de Youtube, despre varsta la care ar vrea sa faca primul pas.

Alexia Eram si Mario Fresh formeaza un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi s-au intalnit la lansarea unei piese interpretate de Alex Velea. La inceputul lunii septembrie, fiica Andreei Esca s-a mutat la facultate in Marea Britanie, astfel ca ea si iubitul ei se vad mai rar. Cu toate acestea, cei doi au spus mereu ca acest lucru nu le va afecta deloc relatia.

Alexia Eram se gandeste chiar si la casatorie! Fiica celebrei stiriste de la Pro Tv a spus ca varsta potrivita pentru a face pasul cel mare este la 26 de ani, atunci cand va fi pregatita sa-si intemeieze o familie.

„As vrea sa ma casatoresc pe la 26 de ani. Ma rog, intre 26 si 28. Sa fac copii pe la 28, 27, nu stiu. Si as vrea sa am doi copii, o fata si un baiat. Sau patru, daca nu ies o fata si un baiat. La nume nu stiu”, a marturisit Alexia Eram.

De asemenea, fiica Andreei Esca a vorbit si despre faptul ca s-a gandit de multe ori sa nu se mai duca in Anglia: „Da, m-am gandit de multe ori pentru ca acasa am familia, iubitul si prietenii. Dar este vorba despre viitorul meu.”

Cum au inceput zvonurile ca Alexia Eram si Mario Fresh s-au despartit

Mario Fresh a lansat un cantec, dupa ce s-a enervat pe vloggerul Alex Alvarez care l-a acuzat ca nu a intretinut relatii intime cu Alexia Eram in cei trei ani de relatie: „Cand eram cu Eram, tu doar priveai pe geam. Daca vorbim de virgini, tu inca esti, eu doar….Eram”, i-a raspuns Mario Fresh vlogger-ului. Mai multi fani s-au intrebat de ce vorbeste la trecut despre Alexia Eram, gandindu-se ca cei doi s-au despartit. Cu toate acestea, Alexia si Mario nu au anuntat nimic oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.