Ea este mama care s-a aruncat cu copiii de la etajul 10. Gest extrem

0
78

O femeie în vârstă de 32 de ani s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara. Tragedia a avut loc în prima parte a zilei de marți, 3 mai 2022. Tânăra a sărit în gol împreună cu cei doi copii ai săi: o fetiță de 6 ani și un băiețel în vârstă de 3 ani. În ciuda eforturilor medicilor, niciunul dintre cei trei nu a putut fi salvat.

Ea este mama care s-a aruncat cu copiii de pe un bloc din Timișoara

În spațiul online a apărut o poză care o înfățișează pe femeia care s-a aruncat de la etaj. Este, de fapt, un selfie pe care tânăra l-a făcut împreună cu cei doi copii ai săi. Se pare că aceasta era divorțată de soț și creștea singură cei doi copii, bărbatul fiind plecat la muncă în Austria.

Potrivit primelor informații, femeia a parcat mașina pe o trecere de pietoni în fața unui bloc de 10 etaje, a urcat în imobil, după care a sărit în gol împreună cu copiii. Se pare că ea nu locuia acolo și nici nu avea cunoștințe în acel bloc. Locatarii le-au spus reporterilor sosiți la fața locului că în acel imobil nu locuiesc copii.

În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente. (…) La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut) , au transmis inițial ISU Timiș.

Familie distrusă dintr-un gest extrem

Femeia în vârstă de 32 de ani și băiețelul au murit pe loc. Fetița de 6 ani a avea semne vitale și medicii au făcut tot posibilul să o salveze. Din nefericire, fără vreun rezultat. Vecinii sunt șocați de cele întâmplate. Un bărbat trecut de vârsta a doua a povestit că ieșise din bloc și se îndrepta spre un magazin când, brusc, a auzit o bubuitură. S-a întors însă nu a văzut nimic. La revenirea acasă avea să afle de cumplita tragedie.

Tânăra și-a lăsat mașina pe stradă, chiar pe trecerea de pietoni din fața blocului, după care a urcat în imobil cu cei doi copii.

Tatăl copiilor a fost anunțat de către polițiști cu privire la tragedie. El are 36 de ani și lucrează în Austria. Se pare că peste numai câteva săptămâni, el și fosta soție urmau să se recăsătorească. Actele fuseseră depuse la Primăria Timișoara pe 19 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.