Șeful Pfizer îi face ‘CRIMINALI’ pe cei care răspândesc informații ‘false’ despre vaccinuri

0
60

Oamenii care răspândesc informații „greșite”/„false” despre vaccinurile Covid-19 sunt „criminali”, a declarat CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, informează CNBC.com
„Sunt criminali pentru că au costat literalmente milioane de vieți”, a spus el.
El a spus că viața pentru mulți oameni poate reveni la normal odată cei nevaccinați sunt vaccinați.
Oamenii care răspândesc informații greșite despre vaccinurile Covid-19 sunt „criminali” și au costat „milioane de vieți”, a declarat CEO-ul Pfizer, Albert Bourla.

Vorbind cu think tank-ul Atlantic Council din Washington D.C., Bourla a spus că există un grup „foarte mic” de oameni care distribuie intenționat informații greșite cu privire la fotografii, inducându-i în eroare pe cei care ezită deja să se vaccineze.

„Acești oameni sunt criminali”, a spus el CEO-ul Consiliului Atlantic, Frederick Kempe. „Nu sunt oameni răi. Sunt criminali pentru că au costat literalmente milioane de vieți.”

Comentariile lui Bourla vin din moment ce milioane de adulți eligibili din SUA nu s-au vaccinat încă, deși vaccinurile au fost disponibile pentru majoritatea americanilor în cea mai mare parte a acestui an.

Experții în sănătate publică spun că dezinformarea joacă probabil un rol important.

Potrivit unui sondaj publicat luni de Kaiser Family Foundation, mai mult de trei sferturi dintre adulții din SUA fie cred sau nu sunt siguri de cel puțin una dintre cele opt declarații false despre Covid sau vaccinuri, adulții nevaccinați și republicanii fiind printre cei mai probabil a avea concepții greșite. Printre falsități se numără că vaccinurile Covid conțin microcipuri, provoacă infertilitate și schimbă ADN-ul cuiva, potrivit sondajului.

Bourla a spus marți că viața pentru mulți oameni poate „reveni la normal” odată ce mulți dintre cei nevaccinați sunt vaccinați.

„Singurul lucru care se află între noul mod de viață și stilul actual de viață este, sincer, ezitarea față de vaccinări”, a spus el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.