vineri, 19 aprilie, 2024

Elena Chiriac, reacţie fabuloasă când a aflat că Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România

Distribuie:

Publicat:

Seara trecută, Marian Drăgulescu a fost eliminat din cadrul competiției ”Survivor România” de la Pro TV. În show-ul din Republica Dominicană au mai rămas șase concurenți care se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

 

,,Mă bucur nespus de mult că am acceptat această provocare, această experiență unică. Mă bucur că am ajuns până la acest moment, îi felicit pe colegii mei și le urez succes. Cel mai bun să câștige, sper să fie de la culoarea roșie. O ușă se închide pentru mine, dar o altă ușă se va deschide. Îmi este foarte dor de casă, de cei dragi. Mă  gândesc cu bucurie că a sosit momentul să mă întorc acasă.” , a declarat Marian Drăgulescu.

 

Elena Chiriac a avut o reacţie şocantă când a aflat că Marian Drăgulescu a fost eliminat de la Survivor România. Fosta ”faimoasă” s-a întrstat teribil, având ochii plini de lacrimi. Iar atunci când  Marian Drăgulescu a părăsit emisiunea, Elena a șoptit: ”Băi… mă simt încolțită”…

Marian Drăgulescu a părăsit „Survivor”

În ediția din 23 mai 2022, imunitatea a fost primită de Elena Chiriac. Marian Drăgulescu a acumulat cele mai puține voturi din partea publicului, astfel el fiind cel care părăsește competiția din Republica Dominicană.

În competiția „Survivor România” au mai rămas șase concurenți: Blaze, Alex Nedelcu, Elena Chiriac, Alex Delea, Ionuț Popa și Oana Ciocan. Aceștia se luptă pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

Finala ”Survivor România” 2022 va avea loc în data de 31 mai 2022, la Pro TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img