Emilian Stirbu a adus aurul la Vaslui! Singurul roman medaliat la PRO NUTRITION GRAND PRIX 2019

0
61

Cel mai mare concurs de talie internationala din Romania pentru fitness și culturism, a avut loc la Dej. In competitie s-au inscris peste 300 de sportivi. Vasluiul a fost reprezentant de Emilian Știrbu care s-a aflat la cea de-a saptea participare consecutiva. Prima sa competitie la culturism a fost in anul 2013 dupa un accident de coloana. An de an a muncit, a perseverat, iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Emilian Stirbu a participat la categoria seniori + 100 de kilograme si a obtinut medalia de aur. “A fost o competitie grea cu foarte multi sportivi bine pregatiti. Peste 300 de concurenti din mai multe tari. Grand Prix Pronutrition este pentru mine o competitie de suflet. In urma cu sapte ani participam pentru prima data la un concurs de culturism. Premiul acesta inseamna mult pentru mine.

Am adus medalia de aur la Vaslui.

Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în pregătire, mulțumesc Primăriei Vaslui, mulțumesc celor de acasă care au urmărit live evoluția mea, mulțumesc Team Vaslui pentru ca a fost aproape de mine. Aur la cea de-a șaptea participare consecutiva. Un vis devenit realitate”, a spus Emilian Stirbu.

Sportivul a participat la competitia de la Dej si la BENCH PRESS, iar aici s-a clasat al doilea.

Sportivul Emilian Stirbu castiga premiu dupa premiu la competitiile la care participa. Astfel Vasluiul este mereu pe podium, mereu printre cei mai buni.  Emilian Știrbu a făcut o figură bună și la cea de-a patra ediție a Cupei Campionilor la Powerliftingculturism, competiție organizată la Iași de culturista campioană mondială Oana Hreapcă. Emilian Știrbu a concurat la două probe, câștigând primul loc de fiecare dată. Este vorba despre bench press +90 kg și open, cea mai mare greutate împinsă din concurs. Cupa Campionilor a adunat cei mai valoroși sportivi din România și a avut loc la Oana Gold Gym.

2018-un an plin de succes

Peste 150 de sportivi din 12 țări au participat la cea mai mare competiție internațională de fitness și bodybuilding IFBB World Cup 2018, eveniment organizat de Federaţia Internaţională de specialitate în parteneriat cu Federaţia Română. Judetul Vaslui a fost reprezentat de Emilian Știrbu care a obținut o performanță remarcabilă la Cupa Mondială la culturism. Competiția i-a adus sportivului confirmarea unui volum de muncă titanic. Seriozitatea, perseverența, pregătirea psihică și fizică au fost încununate cu medalia de bronz, în cadrul celei mai grele categorii, seniori, +100 kg. Au fost concurenți din 24 de țări, din toată lumea, inclusiv Australia, Maroc, Egipt, Israel, din toată lumea.

Trofeul Steel Man Târgu Neamț

Tot anul trecut Vasluiul a fost reprezentat la alta competitie importanta. Emilian Știrbu a participat la categoria culturism seniori +90 kg. El s-a clasat pe prima treapta a podiumului la concursul din judetul Neamt.Apoi primul clasat de la fiecare categorie s-a întrecut pentru decernarea titlului Open, cel mai bun sportiv din competiție. Si de aceasta data marele premiu i-a revenit lui Emilian Știrbu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.