Expert: România a devenit o ţară tot mai căutată de către turişti

0
78

Românii au ales în ultimii doi ani să călătorească în ţară pe fondul pandemiei şi al restricţiilor de circulaţie şi să să redescopere destinaţii care merită să fie cunoscute precum rezervaţiile naturale ascunse din judeţele Cluj şi Alba sau satele pitoreşti din zona Banatului şi din secuime.

"Observăm o creştere tot mai mare a interesului pentru destinaţiile interne, România a devenit o ţară tot mai căutată de turişti, ceea ce ne bucură enorm. Tocmai din acest motiv, Travelminit.ro încearcă în mod constant să îşi extindă oferta de cazare, să pregătim pachete complexe, la preţuri accesibile, astfel încât să acoperim cât mai multe dintre nevoile clienţilor noştri. Vara este la doi paşi, aşa că ne pregătim să debutăm în forţă în sezonul estival", spune Rita Szilveszter, expert online marketing Travelminit.

Platforma hotelieră online propune în pragul weekendului de 1 Mai câteva locuri atipice din România care merită să fie vizitate, potrivit Agerpres.ro.

Astfel, turiştii pot avea parte de o aventură în Grădina Zmeilor, o rezervaţie naturală aflată la aproximativ 70 de kilometri de oraşul Cluj-Napoca, supranumită şi "Meteora României" graţie formaţiunilor geologice atipice de aici. Preţurile medii pentru o noapte de cazare (cameră dublă) în judeţul Cluj pornesc de la 100 de lei.

Tot un loc spectaculos, dar mai puţin popular, este şi Râpa Roşie din judeţul Alba, o rezervaţie geologică de interes naţional, care se remarcă prin nenumăratele coloane şi piramide de diferite culori, un peisaj cu adevărat unic în România. Aceasta se află la numai 6 kilometri distanţă de oraşul Sebeş.

COntinuarea pe stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.