sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Firea: Grindeanu, sustinut de doi, trei pucisti. Sa demisioneze Dragnea pentru ca a fost de buna-credinta?

Distribuie:

Publicat:

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat duminică, la Parlament, că moţiunea de cenzură va trece, afirmând că premierul Sorin Grindeanu este susţinut doar de doi, trei “pucişti” şi că Liviu Dragnea nu trebuie să demisioneze pentru că “a fost de bună credinţă” şi l-a susţinut pe Grindeanu.

“Domnul Grindeanu poate să spună orice. Eu vă spun realitatea pentru că am participat în calitate de vicepreşedinte la nivel naţional şi preşedinte a două organizaţii importante Bucureşti şi Ilfov la toate aceste întâlniri. Dumnealui, normal, îşi încurajează cei doi, trei colegi pucişti să rămână lângă el şi în aceste zile în loc să reunţe, văzând că va trebui să răspundă pentru faptele imorale şi ilegale pe care le-a făcut în aceste zile”, a declarat primarul Capitalei, Gabriela Firea, solicitată să comenteze posibila susţinere pe care mai mulţi parlamentari PSD i-o oferă lui Grindeanu.

Întrebată dacă CEX PSD ar trebui să îşi asume răspunderea pentru lipsa de eficienţă a Guvernului Grindeanu pentru ca a votat cabinetul premierului, Firea a declarat că votul s-a dat pentru că Liviu Dragnea i-a rugat pe social-democraţi să îl susţină pe Grindeanu, precizând că preşedintele PSD nu ar trebui să demisioneze pentru că a fost de “bună-credinţă”.

“În faţa CEX la acel moment a venit domnul preşedinte Dragnea cu Sorin Grindeanu. (…) Domnul Dragnea ne-a rugat foarte mult să îl susţinem pe domnul Sorin Grindeanu, în sală erau colegi de ai noştri destul de sceptici în legătură cu această propunere. Ne-am gândit că dacă domnul Dragnea îl susţine atât de mult pe Sorin Grindeanu sigur are toate motivele. (…) Aţi vrea ca domnul Dragnea să îşi dea demisia pentru că a avut buna-credintă să îl susţină pe domnul Grindeanu?”, a spus Gabriela Firea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img