Flick păstrează vie amintirea mamei sale, care s-a stins din viață acum 9 ani. Ce a mărturisit fostul om de radio: „Eram mai gol…” 

0
60

Flick păstrează vie amintirea mamei sale, care s-a stins din viață acum 9 ani. În urmă cu puțin timp, fostul om de radio a făcut o postare emoționantă pe rețelele de socializare personale, semn că mereu se gândește la femeia care i-a dat viață. Iată ce a mărturisit partenerul de viață a Denisei Filcea!

Mama lui Flick s-a stins din viață în urmă cu 9 ani, iar Flick face tot posibilul să-i păstreze vie amintirea femeii. Recent, fostul om de radio a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare personale.

Flick păstrează vie amintirea mamei sale, care s-a stins din viață acum 9 ani

Pe rețelele de socializare personale, Flick a postat o fotografie emoționantă cu fiica lui, Eva Maria, dar și o descriere aparte. Astfel, fostul om de radio a mărturisit în mediul online că i-a pus numele Maria micuței lui pentru a-și aminti mereu de mama lui, care s-a stins din viață în urmă cu 9 ani.

Soțul Denisei Filcea se gândește în permanență la mama lui și face tot posibilul să-i păstreze amintirea vie, motiv pentru care i-s pus numele Maria fiicei sale.

„????????????????????
Până ca tu să vii pe lume
Eram mai gol, nu-mi dădeam seama.
Ți-am pus “Maria” al doilea nume
Ca să îmi amintești de mama❤️”, a scris fostul om de radio în cadrul postării.

Cum își răsfață fostul om de radio soția

Flick și Denisa Filcea sunt doi părinți împliniți, care au succes atât pe plan personal, cât și pe cel legat de carieră, având afaceri de succes. Împlinirea lor se reflectă și în modul în care se tratează unul pe celălalt, deoarece răsfățul este la ordinea zilei în casa lor.

În urmă cu câteva zile, Denisa Filcea a împărtășit cu fanii ei din mediul online răsfățul de care beneficiază din partea lui Flick, spunând că face lucruri atât pentru ea, cât și pentru Eva Maria, fiica lor, iar pentru asta îl consideră un tată devotat.

„După cum știți deja, îl apreciez foarte mult pe soțul meu, și face lucruri drăguțe pentru mine și pentru Eva. În această seară, de exemplu, mi-a luat înghețata care știe că îmi place și, știți că bucuria stă în lucruri mici, de fapt. Este foarte frumos gestul lui și ar fi fost genial dacă mi-ar fi și spus că mi-a luat înghețată, nu ar fi lăsat-o pe masă, și acum să o beau cu paiul”, a spus soția lui Flick.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.