Gabriel de la Puterea Dragostei, intalnire cu o fosta concurenta din sezonul trei! Cum au fost surprinsi cei doi: ”Nu am cuvinte sa spun cat…”

0
83

Întâlnire pe litoral, marca Puterea Dragostei. Gabriel Vasiliu și viitoarea lui soție s-au întâlnit cu Ale Ruse, fostă concurentă în sezonul trei al emisiunii. Cei trei s-au cunoscut, fotografiat și pus pe Instagram. Imaginile surprinse de foștii concurenți i-au încântat pe susținătorii acestora, care au avut doar cuvinte de laudă.

Ce i-a transmis Gabi fostei concurente, Ale Ruse

Finalistul i-a adresat Alexandrei Ruse, din sezonul trei, câteva cuvinte de laudă, pe care să i le transmită pe pagina lui de Instaram. Se pare că cei trei s-au împrietenit, iar Ale are parte de susținerea lui Gabi, pentru a se reîntoarce în casa Puterea Dragostei, pentru a-l cuceri pe Cristian Comănici. 

Finalistul din sezonul doi Puterea Dragostei este pe punctul de a se însura cu frumoasa brunetă, Ana Maria. După o relație zbuciumată cu Daiana, Gabriel de la Puterea Dragostei și-a găsit în sfârșit jumătatea. Chiar înaintea marii finale el își declara iubirea pentru noua femeie din viața lui, iar acum a decis să ducă relația la un alt nivel.

”Am o prietenă aici în România, acasă la mine, este brunetă și frumoasă. Recunosc, sunt îndrăgostit de ea și sper să fim fericiți multă vreme de acum înainte. Îmi place mult, dar este puțin cam geloasă! De aceea, suntem puțin separați acum, s-a supărat puțin…O să depășim momentul, sunt sigur, dar mai durează pentru a avea încredere deplină în cuplu”, spunea Gabriel de la Puterea Dragostei, cu sinceritate, la WOWbiz.ro, după Marea Finală a sezonului doi.

 

CONTINUAREA PE WOWBIZ.RO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.