vineri, 29 septembrie, 2023

GAFA MARCA VICTOR VIOREL PONTA: Ii ureaza succes lui Diaconu, care NU poate candida

Distribuie:

Publicat:

Intr-o postare pe contul sau de Facebook, premierul VICTOR PONTA se declara incantat de victoria in fata fostilor sai colegi procurori a lui Mircea Diaconu, ex-senator PNL. Ponta nu a inteles insa la ce se refera dosarul lui Diaconu.

VICTOR PONTA aplauda decizia Curtii de Apel Bucuresti de a-l achita pe fostul senator PNL Mircea Diaconu, in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. “Ma bucur pentru decizia Curtii de Apel in cazul domnului Mircea Diaconu! Il apreciez ca om si personalitate culturala, am lucrat foarte bine cat a fost ministru si ii urez mult succes in reprezentarea Romaniei in Parlamentul European”, scrie Ponta, pe contul sau de FACEBOOK.

Procurorii Parchetului instantei supreme l-au acuzat pe Mircea Diaconu ca, in calitate de director al Teatrului “C.I. Nottara”, ar fi participat la negocierea conditiilor contractuale si apoi a semnat, la data de 27 aprilie 2007, contractul de drepturi intelectuale (regie) avand ca obiect realizarea unui spectacol de catre sotia sa, actrita si regizoarea Diana Lupescu, contract in baza caruia s-ar fi realizat in mod direct un folos material pentru aceasta, scrie MEDIAFAX.

Numai ca MIRCEA DIACONU nu poate candida pentru Parlamentul European. Asta pentru ca in 21 iunie 2012, Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat irevocabil ca senatorul Mircea Diaconu s-a aflat in incompatibilitate din decembrie 2008, in conditiile in care, pe langa calitatea de parlamentar, acesta ocupa si functia de director-manager al Teatrului “C.I. Nottara” din Capitala, functie de conducere specifica unei institutii publice locale.

 REALITATEA.NET:

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img