GALA OLIMPICILOR BARLADENI

0
63

Cand e dat premii si de facut poze se ingramadesc actorii politici,  caci orice baie de multime poate, daca esti suficient de istet, sa o transformi in voturi.  Numai ca “ socoteala din targ “ este batuta de program! Consilierii locali fie au uitat , fie nu au fost invitati.                                                                   

Vineri, 6 Octombrie, autoritatea locala barladeana a premiat elevii olimpici. Pe scena au urcat  doar doamna Elena Monu( din partea Consiliului Local), edilul sef Dumitru Boros si un reprezentant din partea Inspectoratului Scolar Judetean. Prezentator de serviciu , avand experienta prezentarilor concursurilor de miss organizate de licee, viceprimarul Roxana Miron Feraru.                                      

Este pentru a doua oara cand are loc acest eveniment suma  toata fiind de 24.000 lei

Castigatorii premiilor I au primit 1.000 lei, cei care au obtinut locul II cate 800 lei, ai premiilor III cate 600 lei, iar cei care au obtinut mentiuni vor primi cate 400 lei. Astfel, au fost date patru premii I, un premiu II, sase premii III si 29 de premii speciale . Frumos era ca si profesorii care i-au antrenat pe acesti copii sa fie stimulati material. Dar nu au fost bani , acestia fiind dirijati catre alte directii si  spre alte prioritati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.