sâmbătă, 2 decembrie, 2023

“Ghertoiul” Corneliu Bichinet a comis-o din nou de ziua Unirii

Distribuie:

Publicat:

Vicepresedintele Consiliului Judetean Vaslui, Corneliu Bichinet, a fost prezent pe 24 ianuarie, ziua “Micii Uniri”, in municipiul Husi, unde a asistat alaturi de prefectul Radu Renga si Ioan Ciupilan, primarul Municipiului Husi la ceremonia dedicata marelui domnitor Alexandru Ioan Cuza.

Din proprie initiativa, Vicepresedintele CJ Vaslui, a decis ieri la ceremonia dedicata domnitorului husean, sa se intoarca cu spatele spre bust argumenand faptul ca “eu vorbesc cu oameni, nu cu statuile. Oamenii sunt importanti”.

Acest ghertoi din conducerea Consiliul Judetean Vaslui  a dat dovada la ceremonia organizata de Primaria Husi si Batalionul 202 de o lipsa de bun simt. Practic, ar putea fi un “ghertoi” cu acte in regula, asta dupa ce, la ceremonia dedicata lui Al. Ioan Cuza a decis sa tina un discurs sublim cu spatele catre bustul domnitorului, tratandu-l efectiv cu fundul pe aceasta.

De aici reiese modalitatea de abordare a intregului CJ Vaslui  a adevaratelor valori, opinii si principii, tratandu-le cu fundul.
Un exemplu demn de urmat pentru acest ghertoi este primarul Ioan Ciupilan care a ales sa isi schimbe pozitia in asa fel incat in orizontul sau vizual sa cuprinda pe locuitorii din Husi veniti la ceremonie cat si bustul domnitorului.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img