Gina Pistol, devastata de moartea lui Alex Faur. Iata ce mesaj a transmis vedeta

0
69

Alex Faur era un tanar cunoscut in lumea mondena autohtona, care se invartea in anturajul bogatasilor de la noi. Alex este un apropiat al milionarilor din Romania, facand parte si din gasca vedetelor, prin prisma relatiei de amicitie pe care o are cu fiul celebrului designer Elie Saab. Printre prietenii acestuia se numara Gina Pistol, Ana Morodan, Anastasia Soare, Delia, Catalin Botezatu, dar si multe alte vedete.
Imediat dupa auzul tristei vesti, Gina Pistol a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu ea si cu Alex Faur, alaturi de un mesaj trist „Fie-ti ingerii aproape, fii in pace” a scris Gina Pistol, pe Instagram.

Doliu in lumea mondena din Romania! Salvatorul Elenei Udrea a murit – FOTO

Alex Faur s-a stins din viata la numai 3 saptamani de la aflarea cruntei vesti ca sufera de o boala grava. Vestea trista vine la doar cateva zile dupa ce vedetele autohtone s-au mobilizat ca sa il salveze apeland la fani pentru donare de sange. Alex Faur ar fi contractat salmonella dupa ce a mancat un tartar de somon, iar, pe fondul unor infectii ce nu au fost tratate la timp, barbatul a suferit grave complicatii ce i-au inrautatit starea de sanatate, ulterior ajungand pe patul de spital intr-o stare critica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.