duminică, 26 mai, 2024

Gina Pistol, în lacrimi pe rețelele de socializare. Din ce motiv a început să plângă

Distribuie:

Publicat:

Gina Pistol și-a îngrijorat urmăritorii din mediul online! Îndrăgita prezentatoare TV s-a afișat cu lacrimi în ochi. Din ce motiv a început să plângă, de fapt. Vedeta a făcut o glumă despre viața de după naștere și a reușit să îi sperie pe fani.

Gina Pistol, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră, și-a îngrijorat toți fanii după ce s-a afișat cu lacrimi în ochi pe rețelele de socializare. Din ce motiv a început să plângă partenera lui Smiley.

Gina Pistol, în lacrimi pe rețelele de socializare

Îndrăgita prezentatoare TV s-a afișat cu lacrimi în ochi și cu machiajul intins pe față în mediul online. Gina Pistol este foarte activă pe paginile de socializare și împărtășește multe momente importante cu cei 1.4 milioane de urmăritori pe care îi are.

Iubita lui Smiley i-a îngrijorat pe oameni, pentru că a dat de înțeles că viața de după naștere este destul de grea. Cu toate astea, Gina Pistol nu a mai lăsat loc de intepretări și le-a dezvăluit fanilor ei că motivul pentru care a izbucnit în lacrimi este, de fapt, ceapa, ci nu problemele sentimentale ori de viață.

„Ei: wow, ce repede ți-ai revenit după naștere. Arăți minunat. Eu: da….sunt bine…..”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Cât de mult li s-a schimbat viața vedetei și lui Smiley, după ce au devenit părinți

Smiley și Gina Pistol se bucură de multe momente speciale alături de fiica lor, Josephine. Viața celor doi s-a schimbat foarte mult de când au devenit părinți pentru prima dată. Cu atât mai mult, Pavel Bartoș a dezvăluit că îndrăgitul artist este foarte entuziasmat de rolul de tată și de fiecare dată când are ocazia îi arată cât a mai crescut micuța.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, iar alături de fiica lor duc o viață de vis, la care alții doar visează. Artistul este cel mai fericit bărbat de când formează un cuplu cu prezentatoarea TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img