Horia Moculescu, declarații după ce s-a simțit rău la un eveniment. Care este starea de sănătate a celebrului compozitor: „Am stat în spital…”

0
84

În exclusivitate pentru Antena Stars, Horia Moculescu a povestit că i s-a făcut rău la un eveniment important din viața lui. Celebrul compozitor a fost infectat și cu coronavirus și a stat internat o săptămână într-un spital din Capitală. Cum se simte el acum.

Horia Moculescu a dat declarații, în exclusivitate la Antena Stars, despre faptul că i s-a făcut rău la un eveniment important din viața lui. Celebrul compozitor a avut și COVID-19 și a stat internat o săptămână în spital. Iată care este starea lui de sănătate acum!

Horia Moculescu, declarații după ce s-a simțit rău la un eveniment

Horia Moculescu a spus că i s-a făcut rău la eveniment din cauza căldurii sufocante care era acolo. Compozitorul a primit un premiu pentru activitatea lui extraordinară pe care a desfășurat-o de-a lungul timpului.

„M-am simțit rău. Eu nu suport căldura! Orice om normal la 85 de ani, la 36 de grade, are nevoie de ventialtor! Acum am fost acolo, la premiile pentru actualitatea muzicală. Am primit un premiu pentru întreaga mea activitate”, a declarat celebrul compozitor.

Cum se simte celebrul compozitor

Horia Moculescu a declarat că el nu suportă căldură și de aceea i s-a făcut rău la eveniment. Compozitorul se simte bine acum, însă a fost infectat și cu virusul SARS-CoV-2 și a fost internat în spital timp de o săptămână.

„Este îngrozitor de cald, eu nu suport căldura! Stau cu aerul condiționat și cu ventilatoare. Nu sunt mai fragil, dar acum două săptămâni am făcut COVID. Am stat în spital o săptămână. Plămânii sunt afectați, sunt gata afectați de la fumat. M-am simțit, cum să vă explic, destul de ok, destul de în regulă. Am avut simptome de tuse, de oboseală. M-am internat la Spitalul de Boli Infecțioase Matei Balș”, a povestit compozitorul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.