Horoscop 2019. Zodii cu noroc in dragoste in aceasta vara. O noua relatie pentru Balante

0
64

Vara lui 2019, ce tocmai a inceput, aduce vesti foarte bune pentru trei dintre zodii. De departe, favoritii horoscopului sunt nativii din zodia Berbec in materie de amor. Lucrurile devin interesante in dormitor si pentru Scorpioni, care vor trai experiente inedite.  Acestea sunt zodiile cu noroc in dragoste in aceasta vara!

Berbec: lucrurile devin interesante in dormitor

Tot Universul se va alinia in favoarea ta si te va ajuta sa gasesti o persoana care te va fascina. Totusi, incearca sa nu depui prea multe eforturi pentru a impresiona persoana gresita, deoarece o poti rata pe cea potrivita. Nu uita ca partenerul perfect pentru tine va fi cel cu care vei impartasi un nivel mare de compatibilitate. Vei atrage foarte multi parteneri in perioada care urmeaza.

Scorpion: atragi foarte multi parteneri

Venus va stationa in prima parte a procesului de retrogradare in zodia ta. Asadar, inceputul acestei veri va fi doar despre iubire, dar si despre multe momente frumoase. Potrivit frumusetesisuflet.ro, vei avea parte de un final de vara destul de zbuciumat, plin de sentimente contradictorii si de confuzie. Totusi, vei dori si vei fi dorita, ceea ce iti va aduce o foarte mare satisfactie. Emani o putere de atractie pe care multi parteneri o vor remarca. Asadar, sa nu fii surprinsa daca vei iesi mai des la intalniri sau daca vei avea foarte multi parteneri.

Balanta: vei incepe o noua relatie

Planeta iubirii se va muta in semnul tau. Aceasta miscare a planetei iubirii iti poate schimba complet viata si iti poate aduce dragostea vietii tale. Iti vei petrece toata vara intr-o atmosfera romantica cu jumatatea ta. Esti increzatoare in propriile forte, iar carisma si eleganta te vor 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.