Horoscop lunar octombrie 2018

0
50

BERBEC: Pentru nativii zodiei Berbec, urmeaza o luna in care se vor descoperi pe ei insisi dupa ce vor trece peste anumite probleme la serviciu si in viata personala.

Chiar la inceputul lunii, anumite lucruri ii pot destabiliza pe nativii zodiei, obisnuiti sa fie mereu pe locul I in tot ceea ce fac. Ies la iveala anumite lucruri din trecut care nu au fost rezolvate, asa ca este momentul sa pui cap la cap lucrurile pe care le afli si sa le dai se cap cat mai repede, pentru a evita conflictele. 

TAUR: Nativii zodiei Taur sunt pusi in fata luarii unor decizii extrem de importante in aceasta luna, care le vor da emotii mari. Din acest motiv, inca din prima zi a lunii ar trebui sa fie mai detasati.

Din primele zile ale lunii, nativii zodiei Taur au mult de lucrat in viata sentimentala. Venus, guvernatoarea Taurului, retrogradeaza din 5 octombrie in casa parteneriatelor si a casatoriei. Acest lucru duce la discutii cu partenerul de viata, iar contrazicerile nu vor fi prea placute. 

GEMENI: Se anunta o luna in care nativii Gemeni trebuie sa se gandeasca mai bine la viata lor sentimentala si sa lase pe locul doi celelalte probleme.

Venus, planeta care guverneaza casa iubirii Gemenilor, incepe din data de 5 octombrie sa retrogradeze in casa muncii si a sanatatii, iar acest lucru ii face pe nativi sa se gandeasca din ce in ce mai mult la viata sentimentala. Unii dintre ei pot lega o relatie la locul de munca, in timp ce altii incep sa fie atrasi de cineva din grupul de prieteni. 

RAC: Se anunta o luna complicata pentru nativii zodiei Rac, mai ales pe plan sentimental. Cei care sunt inca singuri au parte de multe framantari sufletesti si de griji legate de statutul lor din familie. Cand credeau ca lucrurile incep sa se aseze pentru ei, Racii simt ca totul este dat peste cap, iar planurile pe care le-au facut se duc pe apa sambetei. Retrogradarea lui Venus prin casa iubirii duce la confuzii, iar in aceasta luna s-ar putea sa nu mai fii prea sigur de sentimentele pe care le ai pentru cineva.

Nu lua decizii si nu incerca sa legi relatii in aceasta luna, deoarece nu sunt de viitor si iti pot provoca multa suferinta. 

LEU: Nativii zodiei Leu vor invata inca din primele zile ale lunii ca problemele nerezolvate din trecut pot veni peste ei ca un tavalug si le pot face viata mult mai grea.

Cei care sunt de mult timp cu persoana iubita vor redeschide niste discutii ramase nerezolvate din trecut, iar acest lucru le va aduce o stare majora de stres. Tensiunile din ultimul timp nu mai pot ramane fara ecou si viata de cuplu se poate deteriora rapid in cazul in care nu se intervine rapid.

FECIOARA: Pentru nativii zodiei Fecioara urmeaza o luna a marilor schimbari. Fie ca este vorba despre orasul in care locuiesc, casa unde stau sau serviciu, acesti nativi sunt hotarati sa faca mari schimbari in ceea ce ii priveste.

Iar primul pas pe care il fac inca de la inceputul lunii este sa comunice mai mult cu ceilalti. Sunt mai empatici, le sar in ajutor celor din jur si comunica mai eficient. 

BALANTA: Nativii zodiei Balanta au parte o luna in care vor afla multe lucruri despre ei, lucruri despre care pana acum nu erau foarte siguri. Este perioada in care inveti sa ai mai multa incredere in tine, sa iei decizii mai usor si sa inveti sa te bucuri mai mult de lucrurile din jurul rau. Soarele straluceste in zodia Balantei pana pe data de 23 octombrie, asa ca profita din plin de lucrurile care ti se ofera.

SCORPION: Pentru tine incepe o perioada de mari framantari, mai alea la nivel emotional. Luna octombrie vine cu un blocaj mai ales la nivel conversational, asa ca este destul de greu sa te faci inteles si sa intelegi intentiile celor din jurul tau. Din acest motiv, in cazul in care nu vei analiza bine toate lucrurile, ai putea sa ai parte de niste discutii pe care nu ti le doresti deloc.

Vor exista numeroase discutii cu partenerul de viata, iar cei care nu sunt casatoriti s-ar putea ca in aceasta perioada sa isi gaseasca acel imbold si curaj de a oficializa relatia. 

SAGETATOR: Se anunta o perioada excelenta pentru tine, mai ales in domeniul profesional. In aceasta luna poti gasi curajul sa incepi niste afaceri noi, sa te implici in noi proiecte si sa primesti noi sarcini la serviciu, care te vor provoca.

Este luna perfecta pentru a te perfectiona in domeniul in care lucrezi, iar daca iti doresti sa incepi altceva, poti face niste cursuri de initiere, intr-un domeniu la care aspiri de mult timp. A venit momentul sa isi faci calculele si sa vezi daca esti pe plus si unde ar trebui sa lucrezi mai mult. 

CAPRICORN: Cand credeau ca lucrurile incep sa se schimbe pentru nativii zodiei Capricorn, de fapt incep sa se complice, mai ales din punct de vedere sentimental.

Cei care sunt singuri sau au inceput o relatie de putin timp si-ar putea da seama in aceasta luna ca nu vad un viitor alaturi de acea persoana. Confuzia in care intra ii va urmari intreaga lunas Venus, guvernatoarea iubirilor Capricornilor, incepe retrogradarea la 5 octombrie, iar acest lucru va aduce mult stres in viata nativilor Capricorn.

VARSATOR: Urmeaza o luna in care nativii zodiei Varsator au parte de multe evenimente neprevazute, insa nu mai este deja o surpriza faptul ca acestora le place sa traiasca totul la nivel inalt.

Se anunta situatii extrem de interesante pentru nativii zodiei Varsator si este de asteptat ca unii sa isi insele partenerul de viata sau sa se implice in niste relatii care nu sunt acceptate de persoana iubita. 

PESTI: Nativii zodiei Pesti se trezesc in aceasta luna in fata unor decizii care le schimba viata pentru totdeauna.

Cei care sunt intr-o relatie isi pot face curajul in aceasta luna sa faca publica aceasta relatie si sa iti asume relatia in care s-au implicat. Unii se pot casatori, pot exista cereri in casatorie si totul va fi linistit din acest punct de vedere. Marte ii ajuta pe nativii zodiei Pesti sa isi exprime mai bine sentimentele, sa creeze o conexiune puternica pentru urmatoarea perioada cu partenerul de viata si sa invete sa iubeasca din nou. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.