sâmbătă, 25 mai, 2024

Horoscop, miercuri, 20 decembrie 2017. Balantele isi reconsidera prioritatile. De acum incolo, vor conta cel mai mult casa si familia

Distribuie:

Publicat:

Horoscop 20 decembrie 2017. Balantele isi reconsidera prioritatile. De acum incolo, vor conta cel mai mult casa si familia

Horoscop 20 decembrie 2017 – Berbec

Incepe o etapa foarte lunga si foarte serioasa de transformare a felului in care iti folosesti calitatile si a celui in care privesti locul pe care il ocupi in lume.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Taur

Este prima zi dintr-o serie foarte lunga in care faci curatenie generala in planurile tale de viitor, in viziunea ta generala despre lume si viata. Iar asta iti va fi de folos pe termen lung.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Gemeni

Incepand de astazi, va trebui sa dai dovada de mai multa maturitate in tot ce este legat de gestionarea resurselor proprii si ale altora, dar care ti-au fost incredintate.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Rac

Azi incepe un lung proces de selectie a prioritatilor tale reale, in special cele legate de relatia de cuplu si orice alta asociere, parteneriat ori colaborare.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Leu

Munca devine prioritatea ta, iar pe acest fond se va contura o maturitate pe care nu ai avut-o niciodata, dar care va aduce roade frumoase.

 Horoscop 20 decembrie 2017 – Fecioara

Conflictul dintre placere si responsabilitate incepe sa devina un mecanism foarte important, care va domina existenta ta de acum incolo si te va conduce la decizii importante.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Balanta

Casa si familia, radacinile tale, vor deveni prioritare si vor ordona prioritatile tale timp de mai multi ani. Astazi este doar debutul acestui proces.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Scorpion

Vei avea parte de idei noi, de schimbarea unor convingeri, iar rezultatele acestor modificari vor depinde de tine, de disponibilitatea ta de a-ti recunoaste si accepta limitele.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Sagetator

Valoarea proprie, respectul de sine, resursele si cheltuirea lor inteleapta descriu, in linii mari, urmatoarea lectie de viata, pe care incepi sa o inveti chiar de astazi.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Capricorn

Urmeaza o perioada lunga de reorganizare si restructurare a personalitatii. Nu va fi usor, dar este necesar si benefic pentru tine si apropiatii tai sa faci asta.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Varsator

Astazi incep sa ti se limiteze toate placerile, ceea ce va aduce o schimbare foarte importanta in viata ta. De tine depinde cum vei duce aceasta povara necesara.

Horoscop 20 decembrie 2017 – Pesti

Stii deja ca va fi necesara o curatenie generala foarte serioasa in relatiile cu toti cei din jur. Cei sinceri vor ramane, ceilalti vor merge pe drumul lor. Azi o pornesti pe acest drum.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img