Horoscop, sambătă, 28 iulie 2018. Balanțele dau de cap supărărilor din familie

0
111

Horoscop 28 iulie 2018. Balanțele dau de cap supărărilor din familie

Horoscop 28 iulie 2018 – Berbec

Ai posibilitatea de a reevalua anumite situații tensionate pe care le-ai trăit și de a ajunge la concluzii mai apropiate de adevăr.

Horoscop 28 iulie 2018 – Taur

Astăzi poți schimba modul în care îți exprimi sentimentele și locul pe care acestea îl ocupă în existența ta. Poți face alegeri mai bune.

Horoscop 28 iulie 2018 – Gemeni

Ai ocazia de a ajunge la concluzii foarte prețioase pentru bunul mers al relațiilor cu cei din familie. Te poți elibera de obsesii care au stat prea mult în gândurile tale.

Horoscop 28 iulie 2018 – Rac

Poți primi o lecție deosebit de prețioasă de la o persoană din anturaj care, fără să aibă această intenție, va reuși să te învețe ceva important prin felul său de a fi.

Horoscop 28 iulie 2018 – Leu

Te zbați cu nemulțumirile tale, dar nu iei în calcul ideea de a face un pas în afara acestor gânduri, de a te detașa de toate aceste probleme, tocmai ca să le vezi mai bine.

Horoscop 28 iulie 2018 – Fecioară

Ziua de astăzi poate fi ocazia pe care o așteptai de mai mult timp pentru a clarifica, odată pentru totdeauna, ce valoare au sentimentele în viața ta și dacă le prețuiești îndeajuns.

Horoscop 28 iulie 2018 – Balanță

Ești invitat să îți exprimi sentimentele față de membrii familiei, ca să desfaci nodurile care țin legate supărările, de ambele părți.

Horoscop 28 iulie 2018 – Scorpion

S-ar putea să fii surprins de o situație din viața unui apropiat, de felul în care acesta o gestionează, complet diferit de cum ai fi făcut tu. Ai de învățat ceva esențial din asta.

Horoscop 28 iulie 2018 – Săgetător

Te bucuri de această etapă de reconstrucție în care te afli, pentru că te îndeamnă să le acorzi celor din jur respectul cuvenit.

Horoscop 28 iulie 2018 – Capricorn

Poți înțelege mai bine cât de importantă este calitatea relațiilor cu ceilalți și dacă mai poți spune, acum, că relațiile contează mai puțin decât alte priorități.

Horoscop 28 iulie 2018 – Vărsător

Ai șansa de a recunoaște cele mai importante surse de stres care au dus la starea în care ești acum și de a reduce tot acest proces distructiv.

Horoscop 28 iulie 2018 – Pești

Partenerul de cuplu te poate ajuta să descoperi cauzele profunde ale celor mai mari dezamăgiri pe care le-ai trăit în ultima vreme, ca să te poți elibera apoi de ele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.