Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019. Ce aduce Luna Neagra in Pesti pentru zodii

0
50

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019. Luna Neagra in Pesti aduce cu sine o karma a durerii. Ce inseamna Lilith in Pesti pentru zodii.

Luna Neagra in Pesti, 3 mai 2019. Ce inseamna acest eveniment
Luna Neagra sau Lilith este un simbol asociat cu misticismul, cu fanatismul religios, cu capacitatea de a comunica si evolua spiritual. Se zice ca, Luna Neagra in Pesti, eveniment astrologic care se va manifesta pana in data de 37 ianuarie 2020, aduce cu sine o karma a durerii. Durerea si frica, stari experimentate in vietile anterioare, revin din nou in atentie, cu scopul de invatare si de liberarea, de progres pe scara evolutiva.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Berbec
Iti sunt favorizate dialogurile tainuite cu persoane de incredere. Tine numai pentru tine cele aflate in aceasta perioada. Unii vor incerca sa te provoace pentru a le povesti si lor ceea ce stii tu. Noutati financiare, mai ales dinspre locul de munca, plus cadouri deosebite de la cei dragi. Pe 3 mai, Luna Neagra intra in zodia Pestilor, semn pe care il va tranzita pana pe 27 ianuarie 2020. In acest nou context astral, se manifesta universul lucrurilor nestiute, tainuite si al manifestarilor specifice activarii karmei sau al motivatiilor genetice.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Taur
Unii te vor sfatui de bine, altii vor incerca sa-ti zadarniceasca planurile. Fii prudent, tolerant si evita escaladarea conflictelor. Te poti strecura elegant printre discutii, oameni si evenimente. Este o zi dedicata odihnei si ingrijirilor medicale. Posibile afectiuni pe segmentele capului si pe sistemul renal. Pe 3 mai, Luna Neagra va intra in zodia Pestilor si va influenta in chip neplacut, pana pe 27 ianuarie 2020, relatiile de prietenie si asocierile bazate pe simpatie, activitatile desfasurate pe baza gandurilor si placerilor comune. Mare atentie la tot ceea ce spuneti in aceasta perioada deoarece s-ar putea intoarce impotriva voastra!

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Gemeni
Este bine sa te implici serios in tot ce tine de locul de munca. Unii iti vor aprecia eforturile si chiar iti vor propune, la momentul potrivit, o functie importanta sau un proiect deosebit. Finalul zilei iti aduce in preajma prieteni, admiratori, dar si pe cei dragi. Dialoguri fructuoase, schimb de amabilitati si mult umor. Este nevoie sa te odihnesti, mai ales ca in taina poti afla multe. Pe 3 mai, Luna Neagra va intra in zodia Pestilor si se va plasa, pana pe 27 ianuarie 2020, in sectorul afirmarii socio-profesionale, unde va aduce piedici si momente delicate.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Rac
Ziua te gaseste in mijlocul multor oameni, fie ca te afli acasa, fie la serviciu. Prudenta si rabdare! Gustul dulce-amar predomina. Segmentul prietenilor si al celor care te sustin in plan profesional se anima foarte mult. Este clar ca trebuie sa te desprinzi de unii si sa te orientezi rapid spre altii. Vin cate tine oameni speciali, care iti pot propune proiecte comune, de mare anvergura. Pe 3 mai, Luna Neagra va intra in zodia Pestilor si va genera, pana pe 27 ianuarie 2020, o perioada de indoiala si neincredere in toate si-n toti. Studiaza cele petrecute si lasa deciziile importante pentru saptamanile urmatoare.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Leu
Energia acestei zile te poate destabilizeaza emotional, prin evenimentele sau dialogurile care pot avea loc in preajma ta. Rabdare si incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta. Dorinta de rafinare sufleteasca, demersuri pentru calatorii si studii. Se contureaza o noua etapa socio-profesionala. Atentie insa la sanatate, deoarece procesele de vindecare si gradul de eficienta al tratamentelor sunt incetinite in aceasta perioada.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Fecioara
Ti se poate reprosa faptul ca esti prea ocupat cu planul familial, cu problemele domestice si ai neglijat cumva fie relatia de cuplu, fie indatoririle pe care le ai in cadrul unor actiuni comune cu altii. Reorienteaza-ti eforturile spre segmentul partenerial. In a doua parte a zilei se evidentiaza cheltuieli pe facturi, taxe, sau cheltuieli profesionale. Pe de alta parte este posibil sa obtii castiguri de la si prin altii.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Balanta
Poate ca a venit momentul sa te gandesti la un nou loc de munca, la noi studii necesare avansarii in campul muncii sau pur si simplu sa incepi sa te raportezi cu totul altfel la munca si implicatiile ei. Relatia cu partenerul de viata iti da ceva de furca. Se evidentiaza nemultumirile parteneriale, dar apar, in final, si solutiile acestora. Totusi, de remaract este urmatorul aspect: capacitatea Balantelor de a se descurca in plan familial, gospodaresc, locativ ori patrimonial lasa de dorit.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Scorpion
Prudenta maxima in aceasta zi, intrucat vei fi solicitat mult la serviciu, in detrimentul activitatilor dragi sufletului tau si a relatiilor cu cei dragi. A doua parte a zilei aduce multa forfota in plan profesional. Sarcini de lucru urgente, discutii colegiale zgomotoase, animozitati de tot felul. Reserva momente si pentru odihna. Noutati parteneriale.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Sagetator
Foarte animat este sectorul familial, astfel ca intalnirile si dialogurile cu membrii familiei vor fi frecvente. Treburi casnice de anvergura, reparatii, planuri de imbunatatire a locuintei, lamuriri patrimoniale, vanzari sau achizitionari de bunuri casnice. A doua parte a zilei iti aduce in atentie persoana iubita si copiii. Luna Neagra din 3 mai aduce o neplacuta stare de confuzie, de neintelegere, de exagerare, de hipersensibilitate, de emotivitate si de subiectivism in relatiile nativilor cu parintii sau privitoare la o chestiune locativa.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Capricorn
Dialogurile cu prietenii si rudele apropiate se imbunatatesc si vei reusi sa ajungi la un numitor comun cu aceste persoane. Exista animozitati de multa vreme, care acum incep sa se dizolve de la sine. Sustinatorii din segmentul socio-profesional isi vor relua ajutorul fata de tine, astfel ca te vei bucura de aprecieri si chiar de oferte noi de a te implica in diverse proiecte. In plan sentimental se intrezareste un nou capitol foarte inedit.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Varsator
Vineri se recomanda prudenta in tot ce tine de bani, cheltuieli, investitii de orice fel. Relatiile cu antutrajul apropiat de solicita din plin, fie prin dialoguri aprinse, fie prin realizarea unor scopuri aparent comune. Este bine sa-ti stabilesti foarte clar un plan de actiune, sa selectezi prioritatile si oamenii carora le vei acorda atentie si eforturi. La finalul zilei se contureaza o noua etapa in care nativii au parte de relatii tensionate cu neamurile, demararea unor actiuni patrimoniale, aflarea unor informatii bulversante care-i vor destabiliza profund.

Horoscop zilnic: horoscopul zilei de 3 mai 2019 Pesti
Ar fi bine sa gasesti un echilibru si in limita posibilitatilor sa te ocupi si de relatiile cu ceilalti. Este o zi foarte buna pentru a-ti trasa planuri de viata cu totul noi. A doua parte a zilei evidentiaza cheltuieli, dar si obtinerea unor venituri din munca proprie. Rezuma-te la cheltuieli strict necesare. Dialoguri cu persoane aflate in strainatate si chiar posibile calatorii indepartate in viitorul apropiat. Prudenta, discretie, autocontrol si bunavointa deoarece pe 3 mai, Luna Neagra va intra in zodia Pestilor si va instaura o perioada destul de lunga de probleme personale, existentiale, de identitate sau de imagine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.