Horoscopul indian al acestei saptamani: Afla mesajul si sfatul karmic pentru zodia ta din celebrul horoscop!

0
57

Iata horoscopul indian al acestei saptamani ce se incheie pe 2 iunie 2019 conform intelepciunii vedice antice indiene, o sursa reala si bogata de inspiratie si ajutor pentru extrem de multa lume de pe glob.

O foarte mare parte a omenirii se ghideaza zi de zi dupa horosocopul indian sau vedic, asa cum noi citim zilnic horoscopul vestic. Astrologia indiana dateaza de 6000 ani si este la fel de veche ca yoga si ayurveda. Pentru multi astrologi si spirituali, horoscopul indian este foarte important si contine intelepciune mai profunda decat horoscopul vestic. Motivul ? Astrologia indiana se bazeaza foarte mult pe legatura spirituala dintre sufletul reincarnat al omului, planete, constelatii si voia divinitatii pentru acel suflet.

Astrologia indiana exista din India antica si a pornit de la interpretarea scripturilor vedice de catre intelepti.
Acestea sunt cele mai vechi scripturi descoperite, datand de 6.000 ani, fiind pline de intelepciune materiala si spirituala unica.

Astrologia indiana este o practica antica din India care releva destinul si personalitatea fiecarui om in functie de pozitia si miscarea stelelor. Pana aici, este la fel cu astrologia vestica cu care suntem cu totii familiarizati.

Insa premiza de baza a horoscopului indian este ca toti si toate sunt interconectate in toate timpurile si in toate dimensiunile. Karma si norocul tau sunt determinate de un plan cosmic predestinat. Esti un suflet ce se incarneaza intr-un corp la un moment specific in timp si spatiu iar viata ta este o reflectare a marelui intreg in care te nasti, asa cum o floare infloreste doar la un anumit moment din an, cand toate conditiile sunt perfecte pentru asta. La fel este si cu nasterea, viata si moartea noastra, conform teoriei karmei in horoscopul indian.

Astrologia indiana a vietii este o combinatie dintre destin si liberul arbitru care este o reactie a fostelor noastre experimentari de liber arbitru.
Ce inseamna asta  Un om are liberul sau arbitru, libertatea de vointa de a alege dintre mai multe optiuni, dar trebuie sa accepte consecinta alegerii sale. Consecinta poate sa apara imediat sau poate fi decalata si mii de vieti.

De aceea inteleptii indieni dau exemplul : “Asa cum un vitel iti gaseste mama intr-o cireada de 10.000 vaci, la fel si consecintele alegerilor tale de oricand te vor gasi pe tine”. Astfel, karma este cea care dicteaza si domina viata. In functie de reactia karmica, un nou mediu sau situatie ti se prezinta, cu alte alegeri in care poti sa iti experimentezi libera vointa.

Astrologia indiana este o stiinta.

Numele sau este Jyotisha – ceea ce inseamna “stiinta luminii”. Aceasta stiinta considera ca puterea si vointa divina a Creatorului se manifesta prin corpurile ceresti purtatoare de lumina astrala divina care se crede ca ne determina destinul.

CARE SUNT ZODIILE IN HOROSCOPUL INDIAN?

Astrologia indiana sau vedica (sau cum mai este numita – astrologia Lunii) foloseste calendarul bazat pe constelatii. Ea are in centru Luna. Luna guverneaza mintea si emotiile oamenilor. Luna este astrul cu cea mai rapida viteza de miscare din zodiac. Niciun eveniment nu este posibil fara sustinerea Lunii. Cei care urmaresc si horoscopul vestic stiu ca si aici Luna este importanta, dar Soarele este centrul sistemului astrologiei vestice.

In horoscopul indian exista 27 case pentru cele 12 zodii. Semnele zodiacale au acelasi nume ca in astrologia vestica.

Exista cinci elemente – foc, apa, pamant, aer si cer – care sunt luate in considerare cand se studiaza horoscopul, alaturi de constelatiile ceresti si de miscarea Lunii.

Diferenta dintre astrologia vestica si cea vedica (indiana)
Desi cele 12 zodii se numesc la fel ca in astrologia vestica cu care suntem obisnuiti dintotdeauna, veti observa ca exista diferente date de data de inceput si de final pentru fiecare zodie.

De ce ? Astrologia indiana foloseste zodiacul sideral bazat pe constelatii iar astrologia vestica foloseste zodiacul tropical bazat pe anotimpurile din an date de miscarea Soarelui fata de Pamant.

Soarele a fost urmarit, interpretat si studiat de omenire inca de la inceputul vietii pe Pamant. Miscarea sa poate fi studiata in doua feluri : in raport cu propria noastra pozitie de pe Pamant sau in raport cu propria sa traiectorie ca fundal pentru celelalte astre.

Astrologii folosesc ambele metode. Astrologia vestica stabileste cele 12 zodii bazandu-se pe miscarea anuala a Soarelui in relatie cu Pamantul (zodiacul tropical). Astfel, anul astrologic incepe in jurul datei de 21 martie, o data cu echinoctiul de primavara si cu startul zodiei Berbec.

Astrologia indiana e determinata de amplasarea planetelor si stelelor in constelatiile zodiacale de pe cerul noptii. Pentru secolul 21, Soarele intra anual in zodiacul sideral in zodia Berbec in jurul datei de 15 aprilie, deci de aici incep a fi calculate cele 12 zodii.

IATA CELE 12 ZODII DIN HOROSCOPUL INDIAN SI MESAJUL KARMIC AL SAPTAMANII !
Acest mesaj este scris de astrologi indieni brilianti, medaliati in excelenta pentru astrologie vedica si cu titluri de onoare in uniunile astrologice indiene.

Horoscop indian BERBEC – Mesh (14 aprilie – 14 mai)

Cei in joburi din domeniul privat isi vor vedea rezultatele in crestere in fiecare zi. Artistii si actorii sunt sfatuiti sa fie foarte atenti la semnarea oricaror noi contracte in aceasta saptamana. Atentie la starea de nesiguranta care nu iti permite sa te bucuri de placeri sau de bucuria de a fi indragostit. Cei ce asteapta sa se casatoreasca pot avea unele decalaje in planurile lor.

Sfatul karmic al saptamanii : Iubeste-te pe deplin in momentul prezent si ai incredere in soarta ta

Cum e Berbecul din horoscopul indian ? Curajos, foarte muncitor, lider, sincer si perseverent. Are multa energie si dinamism ; cu carisma sa poate convinge si conduce oamenii usor. Se indragosteste usor si e serios in amor.

Horoscop indian TAUR – Vrishabh (15 mai – 13 iunie)

Investitiile tale trecute in munca si bani iti aduc acum rezultate bune si te ajuta sa iti cresti fondurile monerare. Dragostea straluceste cu tarie in viata ta. Vei avea o saptamana plina de extaz. Este totodata si un timp excelent sa te indrepti spre cei pe care ii iubesti si sa iti arati aprecierea. Toata lumea adora o surpriza sub forma unui gand atent sau gest amabil si bun.

Obstacolele, in caz ca apar, se reduc puternic dupa mijlocul saptamanii. Cei ce se gandesc la o schimbare de job ar trebui sa mearga mai departe pe aceasta directie.

Sfatul karmic al saptamanii : Adu-ti aminte ca esti un invingator innascut

 Cum e Taurul din horoscopul indian ? Iubitor, grijuliu, dedicat, incapatanat si usor de ranit. Este loial si atasat de cei iubiti, de job, de angajati, de proiecte, de prieteni, de aproape orice si oricine. In amor nu le place competitia.

Horoscop indian GEMENI – Mithun (14 iunie – 15 iulie)

Saptamana aceasta vei fi plin de responsabilitati si cu putin timp pentru relaxare.

Iti va fi aproape imposibil sa gestionezi cu calm toate cerintele si pretentiile copiilor tai.

Pentru cei cu propriile afaceri, saptamana este mai solicitanta. Trebuie sa fii foarte atent cu orice nou parteneriat.

Munca sustinuta iti va aduce rezultate mult mai repede decat credeai.

Sfatul karmic al saptamanii : Ai un potential nelimitat. Foloseste-l.

Cum e Geamanul din horoscopul indian ? Bun comunicator, in special in scris, plin de abilitati, poate avea mai mult de o cariera pe durata vietii. Alege cariere ce il tine ocupat si ii da mari ocazii de comunicare. In relatii, apreciaza prietenia cu partenerul si nu ii plac posesivii. Adora flirtul.

Horoscop indian RAC – Kark (16 iulie – 15 august)

Te vei bucura de armonie in viata ta personala daca vei retine ca a comunica este cheia si nicio persoana nu este o insula.

Discuta deschis si liber cu cei apropiati tie ca sa intaresti conexiunile dintre voi.

Colegii tai vor fi un suport constant si te ajuta sa iti faci treburile cat de repede puteti.

Studentii si elevii au multe motive pentru care sa fie veseli si sa se bucure de viata.

Sfatul karmic al saptamanii : Lasa-te motivat de iubire

Cum e Racul din horoscopul indian? Intelegator, sensibil si cu mult drag pentru confortul dat de casa si familie. In fata dificultatilor sau dilemei se retrage rapid in siguranta carapacei sale decat sa se confrunte si sa rezolve. Este romantic, pasional si loial in relatii.

Horoscop indian LEU – Shimha (16 august – 15 septembrie)

Aceasta saptamana iti aduce relatii mult mai bune cu generatiile mai tinere.

Norocul iti zambeste larg.

Te vei bucura de un stil de viata frumos si armonios pentru ca felul tau de a fi distractiv si iubitor si cu simt al umorului atrage acest tip de stil.

Munca sustinuta iti va fi rasplatita.

Vei primi aprecieri ce pot fi si sub forma unui curs, burse, prime.

Cuplurile casatorite sa isi planifice acum vacanta de vara impreuna.

Sfatul karmic al saptamanii : Lasa-te conectat cu intreaga viata

Cum e Leul din horoscopul indian ? Ambitios, cu gusturi scumpe, pune cariera pe primul loc. Cuvantul indoiala sau indoiala de sine nu face parte din vocabularul sau. Determinat si motivat, uneori in exces, stie foarte clar ce vrea de la o situatie si de la viata. Conducr dinamica din cuplu.

Horoscop indian FECIOARA – Kanya (16 septembrie – 17 octombrie)

Pune-ti haine vesele pe tine si picteaza-ti viata colorat sau bucura-te de o cafea cu o cunostinta ce iti poate deveni un aliat sau mergi la intalniri tihnite sociale folositoare.

Vei face eforturi speciale sa iti faci partenerul sa se simta special si fericit.

Este mereu nevoie sa planifici o dieta ca sa iti mentii silueta si sanatatea asa cum vrei si iti place.

Prietenii si rudele vor fi de mare folos si suport.

Sfatul karmic al saptamanii : Tot ce ai nevoie vine la tine la timpul potrivit.

Cum e Fecioara din horoscopul indian ? Om responsabil, perfectionist, ordonat, organizat, mamos si grijuliu. Iubitor, ingrijeste cu dedicare oameni dar pretinde sa ii respecti regulile stricte. In relatie este senzual si creativ.

Horoscop indian BALANTA – Thula (18 octombrie – 14 noiembrie)

Ai grija de responsabilitatile si proiectele tale la munca si completeaza-le la timp. Cariera iti merge tot inainte pe masura ce tu iei anumite decizii bune in aceasta saptamana. Fii cu ochii atenti pe finante si aminteste-ti ca deseori placerile simple sunt cele mai bune. Evita sa fii nepoliticos acasa sau oriunde in exterior. Ai grija cu iubire de familia ta si de tine. Desi pot fi unele probleme in calea ta la inceput de saptamana, toate pot fi rezolvate cu rabdare si calm.

Sfatul karmic al saptamanii : Accepta-ti toate emotiile asa cum vin si pleaca.

Cum e Balanta din horoscopul indian ? Comunicativ, excelenta gazda si razbunator. Cauta echilibrul in diferite grade. Are mereu doua fatete de adevar, doua parti de personalitate si doua moduri diferite de a gandi. Se indragosteste usor dar ii si trece usor.

Horoscop indian SCORPION – Vrishchik (15 noiembrie – 14 decembrie)

Cei ce asteapta pentru un job au sanse mai mari in aceasta saptamana sa participe la interviuri. Manifesta-ti si exprima-ti cele mai bune abilitati ca sa impresionezi intervievatorul. Starea de entuziasm poate fi pentru tine deplasata deci mai bine gaseste tu acea stare cu care te simti cel mai bine acum. Relatia ta personala cu familia si prietenii va fi grozava.

Sfatul karmic al saptamanii : Urmeaza-ti adevaratele tale prioritati.

Cum e Scorpionul din horoscopul indian ? Misterios, sensibil, sentimental, poruncitor si mandru. Este puternic, intens, pasional si zelos. Dedicat, comanda, loial, ambitios si iubeste siguranta. In amor poate fi cam autoritar si agresiv.

Horoscop indian SAGETATOR – Dhanu (15 decembrie – 14 ianuarie)

Profesionistii in afaceri vor avea beneficii de pe urma unui parteneriat recent si se pot gandi sa isi extinda afacerea. Cu viata de amor si cea profesionala aflate intr-o faza stabila, vei dori sa te focusezi pe alte domenii ale vietii tale.

Fericirea iti pare ca apare de peste tot spre tine si copiii iti vor aduce vesti bune si motive de bucurie. Decizii financiare ce demult stagnau vor fi luate, in sfarsit.

Cei ce au inceput sa se vada cu cineva pe plan sentimental, ar trebui sa isi organizeze zilele de asa natura incat sa faca loc in ele partenerului nou.

Sfatul karmic al saptamanii : Esti in siguranta, traieste in acord cu acest adevar.

Cum e Sagetatorul din horoscopul indian ? Prietenos, onest si tolerant. Cautator autentic, aventurier, adora calatoriile in afara dar si in interiorul sau. Este o companie buna si distractiva. Neodihnit, curios si gata sa exploreze orice. Vrea drepturi egale in relatii si are nevoie de propriul spatiu din cand in cand.

Horoscop indian CAPRICORN – Makar (15 ianuarie – 12 februarie)

In aceasta saptamana asigura-te ca tot ce muncesti este terminat la timp. Nu depinde pe nimeni pentru ajutor in aceasta saptamana pentru ca te poti simti dezamagit. Daca ai propria ta afacere, te poti gandi sa o extinzi pentru ca e un moment prielnic pentru asa ceva. Caritatea incepe de acasa, cat dai si cat primesti, deci invata sa nu lasi oamenii sa profite de natura ta generoasa si implicata.

Sfatul karmic al saptamanii : Simte-te liber in propria ta viata.

Cum e Capricornul din horoscopul indian ? Prietenos, generos, sincer, adaptabil usor la schimbare. Dedicat responsabilitatilor, reprezinta partea de munca a vietii. Deseori calm, parand chiar rece, meticulos si obsedat de calitate si productivitate. In relatii tinde sa ia si sa impuna propriile sale decizii.

Horoscop indian VARSATOR – Khumbha (13 februarie – 12 martie)

Poti fi anumite urcusuri si coborasuri in viata ta personala, dar iti vei mentine calmul si vei trece prin ele cu usurinta. Cere partenerului sa isi manifeste mai multa grija si atentie in cuplu si chiar si tu poti sa manifesti o atitudine de mai mare grija si atentie pentru relatia voastra.

Va fi un mix de fericire si tristete cand vine vorba de iubire si romantism. Unele zile vor fi cu adevarat luminoase iar in altele te poti zbate sa mentii flacara iubirii aprinsa.

Sfatul karmic al saptamanii : Esti binecuvantat de iubire. Manifesta-te ca atare.

Cum e Varsatorul din horoscopul indian ? Un simbol a tot ce inseamna uman si umanitate, modern, independent si adora libertatea. Interesat de tot ce e nou si avangardist, se simte eliberat de orice forma de rebeliune. Semnul inventatorilor, descoperitorilor si vizionarilor. In relatii tinde sa cultive iubirea platonica, respectul si are nevoie de libertatea sa.

Horoscop indian PESTI – Meen (13 martie – 13 aprilie)

Starea pozitiva iti va domina intreaga saptamana. Vei lua decizii majore in viata ta si vei aborda totul cu incredere deplina. Banii investiti pana acum iti vor aduce rezultate ce iti ofera siguranta si un bun flux al banilor cash.

Nu vei avea nicio problema majora de sanatate si chiar te vei simti mai bine cu unele probleme recente de sanatate. 

Sfatul karmic al saptamanii : Bucura-te de fiecare satisfactie simpla a vietii de zi cu zi.

Cum sunt Pestii din horoscopul indian ? Om spiritual, sensibil, emotiv, visator si romantic. Cunoscut pentru farmecul sau creativ care e ca o poezie sau ca o floare inflorita. Uneori pare generos si plin de compasiune, alteori pare rigid si fixat doar in visele sale. In relatii e romantic si suspicios.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.