sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iesean prins in judetul Vaslui cu o alcoolemie de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat

Distribuie:

Publicat:

Luni, 23 august, ora 19:40, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Negrești și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe drumul județean DJ 248B, în orașul Negrești, județul Vaslui, au efectuat semnalul regulamentar de oprire față de un autoturism înmatriculat în județul Iași care se deplasa sinuos dinspre localitatea Căzănești spre orașul Negrești. Bărbatul aflat la conducerea autoturismului a încercat să facă schimb de locuri cu o persoană aflată în autoturism și fiindcă nu a reușit a părăsit autoturismul, încercând să își asigure scăparea fugind pe câmp. A fost însă prins, imobilizat și identificat.

  Întrucât bărbatul de 38 de ani, din Negrești, emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui, în vederea recoltării de probe biologice.

   În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de”conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img