IMAGINI SCANDALOASE in timpul operatiei, intr-un spital important: Un medic a intrat cu hainele de strada peste alti chirurgi – VIDEO

Publicat:

Medicul Liviu Riza, de la Spitalul de Urgență Craiova, care a fost concediat anul trecut pentru abateri disciplinare și apoi repus în funcție după ce a câștigat acest drept în instanță, este în centrul unui nou scandal, după ce ar fi intrat îmbrăcat cu hainele de stradă în blocul operator.

Scandal dintre medicii din Secția de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova pornit chiar în sala de operație, unde medicul Liviu Riza ar fi intrat în hainele de stradă în blocul operator pentru a se certa cu colegii aflați în timpul unei intervenții chirurgicale.

Scadalul a continuat și în afara sălii de operație, fiind chemată și poliția, scrie mediafax.ro.

Medicul urolog acuzat că a intrat îmbrăcat cu hainele de stradă în blocul operator a fost concediat anul trecut pentru abateri indisciplinare, dar a câștigat în instanță dreptul de a fi reîncadrat pe post.

Conducerea spitalului a fost sesizată și de această dată și a anunțat că evenimentul de joi va fi cercetat în comisia de disciplină.

„Evenimentul intră în Comisia de disciplină. Avem deja patru reclamații asemănătoare”, susține dr. Eugen Georgescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Craiova.

Doctorul Liviu Riza a fost concediat anul trecut în luna octombrie pentru abateri disciplinare consemnate și la Comisia de disciplină a unității medicale. Acesta a atacat în instanță concedierea și magistrații i-au dat câștig de cauză la sfârșitul lunii trecute.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img