Imaginile cu liderul cecen Ramzan Kadîrov, când l-a amenințat pe președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski

0
84

Liderul cecenilor, Ramzan Kadîrov, care ar fi trimis trupe în sprijinul armatei ruse, după ce aceasta a invadat Ucraina, a devenit ținta glumelor pe Internet după ce s-a aflat că poartă bocanci Prada. În momentul în care a făcut anunțul în piața centrală din Groznîi, cum că va ajuta Rusia în războiul contra Ucrainei, Ramzan Kadîrov purta uniformă militară și o pereche… neobișnuită de ghete. Bocancii cu platformă din picioarele lui costă 1500 de euro și sunt semnați Prada.
 Jurnalistul turc care a făcut descoperirea, Ragıp Soylu, a scris pe Twitter: „Diavolul chiar se îmbracă de la Prada”. Ramzan Kadîrov i-a transmis președintelui Ucrainei, Volodimir Zelenski, să-i ceară scuze lui Vladimir Putin și a menționat că are 70.000 de militari care vor lupta pentru Rusia, în caz contrar.
 Cine este Ramzan Kadîrov

Ramzan Kadîrov (45 ani) este fiul fostului lider cecen Ahmad Kadîrov și a lucrat de la o vârstă fragedă ca asistent personal și gardă de corp pentru tatăl său. După asasinarea acestuia, Ramzan a mers la Vladimir Putin și i-a cerut ajutorul pentru a deveni președinte interimar al Ceceniei, deoarece el nu avea vârsta legală pentru preluarea puterii, scrie elle.ro
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.