Incendiu de locuinta in localitatea vasluiana Zorleni

0
57

Detașamentul de pompieri Bârlad a intervenit, sambata, 1 ianuarie, cu două autospeciale de stingere cu apă și echipaje specializate pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință localitatea Zorleni, comuna Zorleni. La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată și exista pericolul real de propagare la o casă aflată în apropiere.
Nu au existat persoane surprinse în interiorul locuinței.
Echipajele de intervenție au acționat cu eficiență și  au lichidat incendiul in limitele găsite. Din interiorul locuinței cuprinse de flăcări a fost scoasă și o butelie încărcată cu GPL.
Au ars patru uși, trei ferestre, piese de mobilier, bunuri electrocasnice, aproximativ 20 metri pătrați acoperiș, diverse bunuri textile și documente. 
A fost salvată locuința din vecinătate.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un mijloc de încălzire a locuinței.

La întoarcere,  pompierii au scos un copil blocat într-un autoturism

În timp ce se afla pe drumul de întoarcere la bază, echipajul autospecialei a fost solicitat să intervină pentru deblocarea și salvarea unui copil în vârstă de numai doi ani, minor blocat în interiorul unui autoturism staționat pe strada Republicii din municipiul Bârlad,  în zona Crolux. Cu acordul părinților,  pompierii au forțat geamul unei portiere, după care au pătruns în interiorul autoturismului și au scos copilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.