Incendiu la o locuinta din municipiul Barlad, provocat de jarul cazut din soba- FOTO

0
62

 

Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit in seara zilei de luni, 16 ianuarie, cu două autospeciale de stingere cu apă și două echipaje specializate, pe strada Vrancei, nr.4 , pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casa de locuit.

 

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta cu violență în două dintre cele patru camere ale casei, precum și la nivelul acoperișului. Exista pericolul de extindere la două dintre locuințele învecinate, acestea aflându-se la mai puțin de trei metri față de casa cuprinsă de flăcări. S-a acționat cu două dispozitive, unul pentru limitarea și lichidarea incendiului, iar cel de-al doilea, pentru protecția imobilelor învecinate.

 

In urma incendiului au ars aproximativ 60 mp acoperiș din tablă pe astereală din lemn, două uși, două ferestre, un pat, un șifonier, diverse textile și documente.

 

Au fost deteriorate: tencuiala din două camere, trei uși, două ferestre, diferite piese de mobilier, bunuri de uz casnic, diverse textile.

 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului: jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.

În timpul misiunii de stingere a fost nevoie de intervenția jandarmilor, deoarece între membrii a două familii a izbucnit o dispută destul de contondentă. Nu au fost persoane rănite care să necesite îngrijiri medicale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.