Ioana Năstase, ultimatum pentru Ilie Năstase: „Ultimul compromis pe care l-am făcut”. La ce a renunțat bruneta pentru el

0
70

Soția fostului mare tenismen dă cărțile pe față și spune totul despre condițiile în care a acceptat împăcarea cu Ilie Năstase.

Anul acesta a venit cu multe încercări pentru mariajul dintre Ioana și Ilie Năstase. Nu se știe încă cu exactitate care a fost motivul care a încins spiritele în cuibușorul de nebunii al celor doi, dar un lucru este cert, focoasa brunetă a cerut ajutorul polițiștilor. 

Nu la mult timp după acest incident care a șocat pe toată lumea, cei doi își anunțau divorțul, iar pentru că nu s-au înțeles să se descartă la notar, au depus actele la tribunal. Doar că după ce a mai trecut timpul, cei doi au ajuns la sentemente mai bune, iar în cele din urmă Ilie Năstase a înduplecat-o pe frumoasa lui soție să renunțe la cererea de divorț. 

Ioana Năstase spune că decizia ei s-a bazat foarte mult și pe faptul că fostul mare sportiv nu are un alt sprijin real în afară de ea, așa că acest lucru a cântărit destul de mult atunci când a decis să renunțe la despărțire. Totuși, pentru a avea grijă de soțul ei, aceasta recunoaște că a fost nevoită să renunțe la timpul petrecut alături de fiul ei, dar și alături de nepoțica ei. 

„Eu când iau o decizie o iau! Trebuie să recunosc că de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe. Ilie mă are doar pe mine. Eu sunt cea care are grijă de el, stau cu el, îl duc la medic și am considerat că el chiar are nevoi de mine.(…) Mi-am neglijat nepoțica, mi-am neglijat copilul. Sunt mai mult alături de Ilie pentru că el are nevoie de mine și având și vârsta pe care o are, eu trebuie să fiu în preajma lui tot timpul, așa am considerat eu.

Familia mea îl iubește foarte mult și îl respectă foarte mult”, a declarat Ioana Năstase la Teo Show. 

Continuarea pe wowbiiz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.